Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bandyci w wioskach.  (Przeczytany 2166 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bułka111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bandyci w wioskach.
    « dnia: Kwietnia 06, 2012, 14:40:44 »
    Siema.Od jakiegoś czasu bandyci terroryzują moje wsie.Da się jakoś temu zapobiec? Wnerwia mnie to bo nawet jak odbiję wioskę to zmienia się ona na bardzo biedną.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Bandyci w wioskach.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2012, 20:19:51 »
    Nie, nie da się temu raczej zapobiegać. Aczkolwiek ja się cieszę, ilekroć napadają mi wioskę, bo wtedy mogę ją odbić i stosunki z mieszkańcami mi rosną, a tego nigdy nie za wiele.

Offline DjKowalski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 06, 2012, 15:00:39 »
    ja na razie w pierwszym profilu nie mam wioski wiodę samotne życie z towarzyszami i najemnikami ale w 2 profilu jestem rebeliantem i mam wioski ale ich bandyci nie napadają pewnie się mnie boją

Offline Lord Artur

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 13, 2012, 15:40:27 »
    Nie wiem czy to coś da , ale spróbuj wybudować strażnice ;)

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 21, 2014, 17:14:02 »
    strażnica opóżnia grabierz i daje więcej chłopów w bitwie we wsi,raz mi się zdarzyło że oddział Veagirów stacjonował w mojej wsi(niemam pojęcia jak).Brakuje aktywnej milicji we wsiach ale wtedy zamki były by zbędne( automatyczne wysyłanie wojski do wsi było by fajne)