Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam Waszmościów :D  (Przeczytany 2803 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Spitzer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam Waszmościów :D
    « dnia: Kwietnia 06, 2012, 01:49:30 »
    Witam
    W Mount and Blade gram okolo 2 miesiace ale tylko na single jeszcze jakos nie ciagnelo mnie do multi moze kiedys:P co do mojej postaci jest to Husarz wyposazony w pistolet dwu-strzalowy, kopie husarska i miecz dwureczny. Ogromny patriota stojacy na dobre i na zle po stronie Rzeczpospolitej i walczacy do konca[juz z min. 4 razy bylem jencem xD] stopien mojej postaci obecnie to Hetman Koronny w moim oddziale licze ponad 100 Husarzy i 80 Najemnych jeźców polskich ktorych zadaniem jest glownie ostrzeliwanie wroga reszty Towarzyszy teraz nie wymienie bo nie pamietam imion a nie gram jakos czesto w mount and blade wiec ogromnych postepow rowniez nie mam... reszte dopisze moze kiedys
    Pozdrawiam:D

Offline CrusaderPL

• Użytkownik
      • KoloniaTDM - Gothic Multiplayer
    Odp: Witam Waszmościów :D
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2012, 01:51:01 »
    Dzieeeeeńdooooobryyyyy!

<W trakcie tworzenia: Enhanced Cheat Mod>

Offline Kinro

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2012, 08:17:11 »
    Witaj. Myślę, że chyba mówisz o M&B OiM.
    Skoro używasz słowa husarz to chyba wiesz, czym różni się husarz od usarza i huzara?
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...

Offline Spitzer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 06, 2012, 10:06:54 »
    Tak Husarz był ciężkim kawalerzysta Rzeczypospolitej Obojga Narodow a Huzarzy bynajmniej jak dobrze pamiętam była to lekka jazda węgierska ale w historii Polski równierz byli Huzarzy "Śmierci" był to Oddział jazdy ochotniczej za czasów II RP walczący w wojnie Polsko-Bolszewickiej

Co do reszty mojego opisu to Mam na Imię Adam i mam 20 lat chodzę do Technikum mechatronicznego w Dzierżoniowie[Dolnyślask] i mam bardzo skrajnie nacjonalistyczne poglądy i jestem fascynatem historii Polski, nie lubię Rosjan i Niemców tu już nie chodzi o wojny ale obozy i łagry,  Anglików i Francuzów za tchórzostwo, do dzisiaj nie potrafię zrozumieć jak można utworzyć sojusz z załozeniem ze i tak nie pomożemy bo "nie będziemy ginąć za Gdańsk" mam jeszcze kilka uwag do innych krajów ale jeden post chyba ma swoje ograniczenia:D.
       Gra o ktorej mowiłem wyżej to M&B Ogniem i Mieczem, grałem w Warbanda ale niepodpasowal mi zabardzo. Granie multi w Ogniem i Mieczem muszę sobie narazie odpuścić bo za niecały miesiąc matura;/ ale chętnie spróbuje potem pobawić się w multi
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2012, 10:12:13 wysłana przez Spitzer »

Offline spider94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 06, 2012, 11:39:41 »
    Witam skrajnego nacjonalistę...

Wypominasz Szkopom obozy, i Ruską łagry, ale setek lad mordowania Ukraińców, i innych Narodowości za czasów I RP już niełaska wspomnieć?
    Może wypomnij jak inni krzyczeli  "Lachy nadjeżdżają" i spieprzali gdzie popadnie...

Skoro oni nie pamiętają tego, to dlaczego my wypominamy im to co działo się za czasów innych ustrojów w ich państwach.

No tak, bo tego jacy to Polacy byli źli to was w szkołach nie uczyli, tak samo jak Niemców nie uczą w szkołach o tym że istniały obozy śmierci, czy Rosjan że Stalin robił "czystki", przecież w Katyniu polscy oficerowie byli na wakacjach... popijali drinki, i czekali na koniec wojny :O

Jeżeli zdajesz historię rozszerzoną  na maturze, to mam nadzieję że ją oblejesz.

Edit: Co do Francji i Anglii to masz rację... ale pamiętaj że oni też stracili bardzo dużo, i jestem pewien że wyciągnęli z tego morał.
    A morał jest taki że jak jest się hujem, to huja się dostanie(dosłownie, i w przenośni)

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2012, 11:50:34 wysłana przez spider94 »
    Wg. życzeń mój podpis został zedytowany.
    Tylko teraz jakiś łysy jest ;/

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 06, 2012, 17:22:53 »
    Witaj!
    A to Ukraińcy według ciebie są niewinni? Polacy okazali się bezwzględnymi zabójcami może powiesz? A ludobójstwa wykonywane na Wołyniu przez UPA są w porządku? Można nie lubić Niemców czy Rosjan, za to, że niszczyli oznaki Polskości. Ale dzięki Niemcom gospodarka na terenach pod ich panowaniem się znacznie rozwinęła.
    Co do ostatniego zdania, jeśli jesteś humanistą to nie dobrze. Popełniłeś dwa błędy ortograficzne w ostatnim zdaniu. No chyba, że nie chodziło ci o narząd płciowy mężczyzny, a o żydowski uniwersytet w Jerozolimie. http://www.huji.ac.il/huji/eng/

PS. Ja zdecydowanie nie lubię Żydów i Cyganów. Pardon, Izraelitów i Romów.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2012, 17:26:52 wysłana przez Prusak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rostorian

• Użytkownik
    • Jestem Rostorian, miło mi.
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 06, 2012, 17:49:51 »
    Witaj :D
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline spider94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 06, 2012, 21:11:21 »
    UPA/OPA XX wiek...
    Ja mówiłem o Ukrainie z XVI, XVII, XVII wieku.

Wg. życzeń mój podpis został zedytowany.
    Tylko teraz jakiś łysy jest ;/

Offline Spitzer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 06, 2012, 23:19:12 »
    Spoko Dzisiaj troche pobalowalem ale co tam odpisze wam spostaram sie pisac poprawie na tyle i ile dam rade:D co do kolegi[o ile moge Cie tak nazwac] Spider94 wiem ze polacy świeci nie byli i staram sie tez zrozumiec niemcow ale jakos niedociera to do mnie jak mozna zabijac dzieci... rozumiem kobiety, mezczyzn ale nie dzieci.... akurat dzieci sa dla mnie tematem bardzo drazliwym btw dzieki za zyczenia maturalne widac polska goscinnosc wobec rodakow, ale nie, nie zdaje matury z historii poprostu sie nia interesuje z wlasnej woli, a jezeli oczekujesz jakis wyjasnien to powiem tylko ze jak polska bylaby razem z miastami Grodno Wilno i Lwow tz nasze obecne granice plus te z II Rp niemialbym nic perzciwko... Polska jest krajem ktory kocham i oddalbym za niego wszystko.
    Pewnie jutro skasune ten post ale co mi tam:D ogolnie jestem abstynentem ale 2-3 razy do roku zdaza mi sie wypic a ze takie obelgi leca pod moim adresem to tez nie moge bezczynnie patrzec.
    Kocham was Polacy moim marzeniem jest polska w ktorej kazdy moze godnie zyc i granice naszego kraju sa takie na jakie sobie zalsuzylismy.... Wiwat Rzeczpospolita!!!!!!!   

^^^haha widze ładnie mnie po pijaku ponosi xD
    Jeszcze raz do Spidera bo raczej nie odpowiedzialem w tym poscie tak jak nalezało się wypowiedzieć
    Jezeli chodzi o Ukraine to jest to dla mnie trudny temat bo oprocz ich okrucieństwa z czasów II wojny światowej i uznaniem mordercow takich jak np Stepan Bandera za bohaterow narodowych to wczesniej byli to ludzie ktorzy walczyli za Polske...
    Powstanie Chmielnickiego wcale mnie nie dziwi bo takie same prawa nalezaly sie ukraińcą jak i polaką a niestety magnateria polska traktowala ich duzo gorzej i wyszlo co wyszlo, w moim mniemaniu kozacy byli bardzo oddanymi żołnierzami ale niestety nacisk polskich wyzszych warstw i chęć przeciagniecia spoleczeństwa ukraińskiego z prawosławia na chrześcijanizm byla czymś glupim jest to jedyna rzecz o która moge sie przyczepić do Polski pomimo że jestem polakiem.
    Moim zdaniem w tamtych czasach powinno sie utworzyć Rzeczpospolitą Trojga Narodów i uznać ukraińcow za równych sobie bo nie można im w niczym czegokolwiek ująć traktowali Rzeczpospolita jak swoją ojczyznę i walczyli za nią... Tyle na ten temat
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2012, 12:36:26 wysłana przez Spitzer »

Offline Kinro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 07, 2012, 08:32:52 »
    Hej! Ponosi was, sugarcubes.
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 07, 2012, 14:32:55 »
    Zwrócę uwagę, ja wolę aby Polska posiadała Pomorze i Śląsk niżli miałaby posiadać piękne, ale zacofane okolice Lwowa, zachodnią Białoruś.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kinro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 07, 2012, 18:30:00 »
    Negatywnie się wyrażasz o Śląsku, mej ziemi kochanej, tak? Kimże jesteś, podaj swe imię, bym cię mógł na pojedynek wyzwać!
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...

Offline Spitzer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 07, 2012, 19:28:00 »
    kto tutaj obraża śląsk? ja tez z tamtad pochodze pomimo ze mieszkam na dolnymśląsku :P

Offline Kinro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 07, 2012, 19:32:07 »
    Czytajty co on napisał: wyraża się o Śląsku jak o darowanym koniu! Zniewaga!
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...