Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TBSR] The Best Soldiers Rhodocks  (Przeczytany 4574 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    [Native][TBSR] The Best Soldiers Rhodocks
    « dnia: Kwietnia 05, 2012, 16:13:19 »
    Witam wszystkich przeglądających ten dział i zapraszam do czytania.

Nasz klan powstał dziewiątego czerwca 2011 roku.Od tej pory szerzymy się na Polskiej scenie Warbanda i nie tylko.Zależy nam głównie na dobrej zabawie,ale mamy też pomniejsze cele,takie jak zostac najlepszym klanem w Polsce,czy zwyciężyc w ENL.Nie należymy do czołówki,czy jakiś najlepszych klanów póki co,ale jestem dumny z wyników i postępów mojego klanu.Sporo osiągneliśmy,i nic tego nie zepsuje.Powiem też,że gramy w rozmaite mody razem z klanem(MM Rusia3,cRPG,Assasins Hunt,NordInvasion itp).Jesteśmy rozpoznawalni(głównie Czechy,Węgry,Polska),z czego jesteśmy zadowoleni,chociaż czasem i to jest troszeczkę irytujące.Co do klanu to nie będe ukrywał,ludzi bardzo dużo nie mam,ale wolę byc klanem małym,ale żebym chociaż porządnie znał swoich ludzi,a nie jak niektóre klany Bóg wie ilu mają ludzi,a nawet się ze sobą nie znają,jak dla mnie to coś okropnego i wołałbym czegoś takiego uniknąc.Ci co chcieliby zostac w szeregach TBSR niech się nie krępują i niech tu piszą.My nie mamy żadnych idiotycznych wymagań wiekowych czy manualowych.Wymagamy tyle żeby byc aktywnym i byc na treningach/sparingach i sie dostosowac choc troche do regulaminu.Podsumowując rekrutacja jest otwarta dla każdej chętnej osoby.
                                                                                    Informacje ogólne:
    (click to show/hide)

Klanowe sprawy:
    (click to show/hide)

Lista członków klanu:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 17:23:06 wysłana przez Rome »
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Pablord

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][TBSR]The Best Soldiers Rhodocks
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 05, 2012, 17:22:50 »
    Zapraszam serdecznie do naszego klanu! Panuje u nas miła atmosfera i wszyscy są do siebie przyjaźnie nastawieni.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 06, 2012, 20:21:12 »
                                                                                                Ważne Ogłoszenie!!!
    Oficjalnie mówie że nasz klan robi duży film związany z  międzynarodową sceną Warbanda.Potrzeba nam ludzi z tutejszego forum dyskusyjnego,którzy nas w pewien sposób wesprą.Liczymy na pomoc.Przypominam kontakt do mnie na steam lukasz3010.Piszcie jak chcecie doradzic coś,z góry dziękuje ekipa klanu TBSR. :)
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2012, 20:26:39 wysłana przez TBSR_Shakyor9000 »
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 08, 2012, 16:35:44 »
    Nie robić syfu następnym razem.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 05, 2012, 09:10:38 »
    Ponieważ nie chcę robic nie potrzebnego spamu czy syfu i tworzyc na nowo temat.powiem tyle że klan w ostatnich tygodniach nie był aktywny,lecz to się zmieni,gdyż klan powraca,z nowymi ludzmi,oraz jeszcze silniejszy i gotowy do walki.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 05, 2012, 10:59:42 »
    Poczułem przypływ nowej energii, jaka pojawiła się na polskiej scenie warbanda ;D

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 05, 2012, 11:47:33 »
    Najlepszy klan Polskiej sceny Warbanda wraca. To co REFy, spinamy dupy i pokażemy im gdzie ich miejsce  !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 05, 2012, 15:36:43 »
    Bez komentarza...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 05, 2012, 19:32:06 »
    Moja gra w warbanda ma ponownie sens, dostać się do TBSR :)
    Powodzonka, czekam na wyniki z czołowymi klanami
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 06, 2012, 09:52:41 »
    Thx za komentarze,czekam na więcej :)
    Pragnę powiedziec że rekrutacja teraz jest ON do klanu.Zapraszam więc,szukamy nowych ludzi do podbicia sceny Warband'a jak i do świetnej zabawy i humorystycznej walki.

Offline Aegis Clan

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 12, 2012, 13:37:41 »
    1.TBSR vs PK 10:10(treningowy)
    2.TBSR vs Sog 20:0(oficjalny)
    3.TBSR vs SwoS 20:10(oficjalny)
    4.TBSR vs RW 11:9(oficjalny)
    5.TBSR vs Asasyni 8:7(oficjalny)
    6.TBSR vs GBM 3:17(oficjalny)
    7.TBSR vs OGP 0:20(oficjalny)
    8.TBSR vs ME 10:10 (oficjalny)
    9.TBSR vs PS 11:3(treningowy)
    10.TBSR vs NN 10:10(treningowy)
    11.TBSR vs PHu 12:4(oficjalny)

Nie ładnie pisać wyniki sparingów treningowych.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 12, 2012, 13:48:09 »
    Mam dosyć...

Po pierwsze:
    sparing, sparring [wym. sparing]
    1. «walka treningowa, głównie w boksie, zapasach lub judo»
    2. «towarzyskie spotkanie dwóch drużyn mające charakter szkoleniowy»
    Czyli, do jasnej cholery, nie ma czegoś. takiego jak sparing treningowy i oficjalny... Ludzie, swojego własnego języka ojczystego nie znacie?

Po drugie:
    Jak nie skończycie się na forum kłócić o wyniki rozegranych spotkań, to znowu zablokujemy WSZYSTKIE tematy klanowe. Od takich rzeczy macie inne kanały komunikacyjne, ten dział ma pełnić funkcje tylko i wyłącznie INFORMACYJNE. I skąd ten zwyczaj zakładani kont klanowych? Przecież to są najzwyczajniejsze multikonta i chyba niedługo tak zaczniemy je traktować.

Na razie skończy się na tygodniowym mucie dla Aegis Clan za nieudolną próbę prowokacji.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2012, 14:27:21 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Europejczyk

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 12, 2012, 14:18:18 »

Po drugie:
     I skąd en zwyczaj zakładani kont klanowych? Przecież to są najzwyczajniejsze multikonta i chyba niedługo tak zaczniemy je traktować.

Takową modę rozpoczął REF, zakładając konto REF i robiąc na nim swój wątek klanowy, banuj

Wczoraj chyba ten wątek na SB poruszałem, nie jestem psem gończym, zgubiłeś chyba gdzieś "poproszę"...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2012, 14:28:33 wysłana przez sir Luca »

Offline SkalpelPL

• BANITA
    • Użytkownik
    • The_Egyptian w M&B:W
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 12, 2012, 21:09:28 »
    Takową modę rozpoczął REF, zakładając konto REF i robiąc na nim swój wątek klanowy, banuj

Wczoraj chyba ten wątek na SB poruszałem, nie jestem psem gończym, zgubiłeś chyba gdzieś "poproszę"...
    Nie ma co się prosić... Luca w życiu nie zbanuje nikogo z REFu. Baaa... nawet ostrzeżenia nie da. Ale nie o to mi chodziło ;)
    Klanowi TBSR życzę powodzenia ! ;)

Offline Europejczyk

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 12, 2012, 22:06:45 »

Nie siedzę tu cały dzień... mogłem nie widzieć co pisałeś na sb hmmm... ? O co mam prosić ? Przecież obowiązkiem moda jest banowanie multikont