Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasal=Król ?  (Przeczytany 1297 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline This

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wasal=Król ?
    « dnia: Kwietnia 05, 2012, 14:41:43 »
    Jestem wasalem Sułtanatu Sarranidzkiego i mam problem. Czy mogę zostać królem bez pogarszania stosunków z lordami i frakcją ? Nie chcę niszczyć wysokich relacji z wasalami i królem wywiązując się z przysięgi. Jeżeli jest na to jakiś sposób to proszę o odpowiedź.

Offline Kinro

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Wasal=Król ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 05, 2012, 14:52:56 »
    Podejdź do Hakima i mu wypowiedz posłuszeństwo, będzie trochę płaczu, zabierze ci lenno a ty musisz jakieś ukraść(w twoim przypadku najlepiej nie Sułtanackie). W ten sposób Sułtan się obrazi, ale lennicy już nie, tylko cię osądzą o zdradę.
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 05, 2012, 16:23:06 »
    Gdy tak zrobisz, stosunki z władcą spadają o 20. Z lordami nic, ale jak ich spotkasz, to będą coś biadolić o zdradzie.

Offline This

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 05, 2012, 18:16:37 »
    Gdy tak zrobisz, stosunki z władcą spadają o 20. Z lordami nic, ale jak ich spotkasz, to będą coś biadolić o zdradzie.
    A jak będą biadolić o tej zdradzie to po rozmowie nie spadną mi stosunki z nimi ?

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 05, 2012, 21:13:20 »
    Raczej nie. Nie.