Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błąd exe  (Przeczytany 1071 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eljah

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Błąd exe
    « dnia: Kwietnia 04, 2012, 20:23:56 »
    Nie grałem w warbanda kilka dni, a gdy dziś próbowałem go włączyć wyskakiwał mi błąd http://imageshack.us/photo/my-images/710/beztytuupbz.png/ , wyskakiwał po filmiku, od razu przed ładowaniem gry. Reinstalowałem grę ale to mi nic nie pomogło. Z góry dzięki za pomoc. ;]

Offline ArcanusPL

• Użytkownik
    Odp: Błąd exe
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 07, 2012, 16:57:29 »
    Też miałem ten problem na M&B ogniem i mieczem dzikie pola... W moim przypadku był to problem z patchem. Sprawdź czy działa Ci bez patcha albo go zainstaluj (nie wiem jaką wersje gry masz)

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 09, 2012, 09:53:54 »
    Miałem taki problem w American Counquest ^^ wtedy musiałem wykasować z folderu filmik. Możliwe też, że przed włączeniem gry zmień rozdzielczość i otwórz gre w oknie. Ostatecznie możesz spróbować powyłaczać wszystki programy typu GG, Skype, Xfire, Argus itd
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Eljah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 19, 2012, 11:04:55 »
    Ale gra wcześniej mi działała. Zainstalowałem NO, włączyłem raz i działała, chciałem włączyć 2 raz i błąd exe... Kilka razy reinstalowałem i ciągle błąd exe, teraz nawet podstawka(NO nie mam zainstalowanej) nie chce ruszyć...