Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][Myrmidons] Myrmidons  (Przeczytany 4206 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Henry

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native] Myrmidons
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 07, 2012, 15:43:55 »
    Nie wiem jak ten klan smie się powolywać na to że mają jakiś zwiazek z klanem Myrmidoni który powstał w 2010 bo żadna z osób kture były w Myrmidonach nie jest w tym klanie radze głupim liderom sie opamiętać bo mogom z tego wyniknąć nie  przyjemnosci bo killer223 jego twurca nie nadał wam odpowiednich praw

Pozdrawiam
    dawny czlonek Myrmidonow i wicelider - Diego

Uwaga! Nawiązałem kontakt z kimś kto znał dobrze 1szą wersje tego klanu. I jest jeden szczegół, to byli Myrmidroni, czyli Diego nie ma z nimi nic wspólnego(mylił by nazwę własnego klanu? Prosze was...), i jest jakimś multikontem jakiegoś pseudotrolla Berka. To moje obserwacje, i jeżeli mam racją to jest już 3:0 dla mnie ty na K :D

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 08, 2012, 00:22:16 »
    Fajnie, ale poszukaj słownik :)

"które", nie "kture"
    "mogą", nie "mogom"
    "twórca", nie "twurca"

Od kiedy to Mr. Killer jest Achillesem, który zgromadził mistycznych Myrmidonsów...

Co do samego klanu szczerze nie polecam.

To jest całe OGP+Mr. Thor z starych Vikingów.

Wypraszam to sobie ! Są tu zaledwie 3 osoby z starego ogp zemną to 4.. więc nie jest to ogp ani żadne łączenie klanów.. jest to nowy klan i takie komentarze powinieneś zachowac dla siebie -.-

A co do ogp zostało usunięte z tego powodu że sam nie dawałem rady go prowadzić .. no nie stety nie ubezpieczyłem się w rade i potem nie dawałem rady psychicznie :)
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 09, 2012, 18:58:17 »
    no ''nie stety'' przykro mi xD

Nie no spoko :) powodzenia życzę.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 10, 2012, 12:34:09 »
    Tak btw. Ja także klanu nie polecam . Dziecinny Giermek bawiący się w podchody czyt. on i te jego nieubłagane żadzenie które doprowadziło do rozpadu Ogp . W końcu to nie jego wina że połowa polskiej sceny warbanda go nie lubi ;)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 10, 2012, 14:48:08 »
    Tak btw. Ja także klanu nie polecam . Dziecinny Giermek bawiący się w podchody czyt. on i te jego nieubłagane żadzenie które doprowadziło do rozpadu Ogp . W końcu to nie jego wina że połowa polskiej sceny warbanda go nie lubi ;)
    i kto to mówi. Jeśli nic nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Offline Giermek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 10, 2012, 16:20:28 »
    Sancho nie zły jesteś ;p  znam troche ludu z polskiej sceny warbanda.. a także utrzymuje pożądek na serwerze o ile mam czas na nativa bo ostatnio gram w pw ale to co ty piszesz jest po prostu śmieszne.. jesteś dzieciakiem który spamuje mi na steam bo sobie trolowałem na jakimś serwie w minecrafcie ;'D tragedia same dzieci tam były a teraz mi spamujesz multi kontem..
    Sciezka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawosci samolubnych i tyranie zlych ludzi. Blogoslawiony ten, co w imie milosierdzia i dobrej woli prowadzi slabych dolina ciemnosci, bo on jest strozem brata swego i znalazca zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, ktorzy chca zatruc i zniszczyc moich braci; i poznasz, ze Ja jestem Pan, gdy wywre na tobie swoja zemste

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 10, 2012, 21:25:17 »
    Nie bardzo wiem o co chodzi Ci z multi kontem ? hmm .. Prędzej powiedziałbym o tobie nie dojrzały niż o guliverze ;)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline JurkoBohun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 10, 2012, 22:38:20 »
    [..] i jest jakimś multikontem jakiegoś pseudotrolla Berka. To moje obserwacje, i jeżeli mam racją to jest już 3:0 dla mnie ty na K :D
    Niestety, 2:2 jest już :P Jak tak dalej pójdzie to Ci powiem stary, że wygram to starcie bez rzutów karnych.
    A klan polecam. Wysoki poziom kultury, świetny skill. Nie wiem co macie do Giermka, to bardzo ogarnięty lider i kolega.

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 11, 2012, 06:37:25 »
    Zgadzam Sie JurkoBohun. Jesli ktos ocenia kogos nieznajomego po  (moim zdaniem slusznym trolingu) na dziecinnych grach(bo dzieciaczki zamiast zajac sie czyms pożytecznym  to 13 Latkowie graja w minecrafty i warbandy mimo ze to 16+ i jeszcze komentują pierdoly na tavernie.... powodzenia w zyciu na przyszlosc jak tak je zaczynacie. Hitmenow rozumiem juz bardziej, to "stare dupy jak ja" ale mimo to kazdy potrzebuje sie wyluzowac po pracy, z ta roznicą ze oni to robią z klasą, nie przejmują sie kimś, zajmują sobą i nie piszą pierdół jak wiekszosc z was (a to ten, zrobil to i tamto,on smierdzi,) zamienianie na fake nicki zeby kogos wkurzać, "kozaczenie przez internet i innego tego typu rzeczy. Jak by przyszlo wam sie spotkać z daną osobą osobiscie to juz w kolankach było by miekko i w gaciach mokro.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2012, 06:45:13 wysłana przez Eudorus »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 11, 2012, 15:05:45 »
    Hej, sorka za opoznienie, ale... zaktualizuj pierwszy temat zgodnie z zasadami opisanymi tu: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5693.0 chyba ze chcesz zamkeniacia tematu.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Eudorus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 11, 2012, 18:03:20 »
    chcesz to zamykaj, nie ma co aktualizować "Panie" moderatorze

Spoko,ale zeby nie bylo - zamykam za nieregulaminowa nazwe tematu i brak jakichkolwiek informacji o klanie w pierwszym poscie.  - soner
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2012, 19:22:30 wysłana przez soner »