Ja cierpliwie czekam . A właściwie to nie mogę się już doczekać. A czy są jakieś wersje próbne walk w mieście ???
A poza tym co wy tu pierdzielicie ! t34 to bubel. w ogóle ruskie bronie czołgi jeepy i wszystko co ruskie to bubel ! Niemiecki tygrys pantera albo jahttiger wymiatają !
że co proszę? T34 to maszyna zrobiona na typ ruskiego roweru (trzy kwadratowe kółka)? Ty chyba się wojną nie interesujesz. T34 to najlepszy czołg II wojny światowej. Oczywiście, Tigery czy Pantery były lepsze, ale cięższe, przez to wolniejsze, mniej mobilne i trudne w produkcji. Jeśli mnie pamięc nie myli to wyprodukowano chyba tylko 1200 tygrysów i 400 tygrysów II. T34 były lżejsze, szybsze, miały mniejsze działa, ale nadrabiały liczebnością. wyobraź sobie sytuację że jeden tygrys spotkał patrol 4 X T34. Miał szanse? raczej nie. Gdy ludu kupa i herkules d***. Tym się kierowali ruscy, amerykanie, a Niemcy stawiali na jakośc, nie ilośc. Przez to przegrali wojnę (między innymi).
PS. nie że się czepiam, ale jeep był amerykański.
dobra, koniec offtopa, pytanie do twórcy:
Będą jakieś maszyny kołowe/gąsienicowe do kierowania? (jeśli pytanie było, to przepraszam, nie śledzę wątku od zawsze)