Nick z forum: CRUX
Link do profilu steam:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198206365849/Wiek (opcjonalne): 26
Preferowany moduł gry: native?^^
Częstość grania w tryb multiplayer (frekwencja): Bardziej niż często. Jak nie jestem w morzu, to prawie codziennie mogę wyhaczyć te 2 godzinki wieczorem albo popołudniu
Możliwość korzystania z komunikatorów głosowych: bardzo niechętnie korzystam z teamspeaka, ale komunikacja w jakiejkolwiek grze na multi to dość ważna sprawa, więc mogę się dostosować.
Stawianie się na wezwanie klanu: Tak jak wyżej w "częstości grania"
Umiejętności walki w multi (Słabe/Średnie/Dobre): Słabe
Dodam też od siebie, że w M&B gram od bardzo wielu lat, choć na singlu i dopiero teraz chwyciło mnie, żeby spróbować multi. Niestety, zgodnie z moimi oczekiwaniami, od wydania warbanda minęło sporo czasu, co zdołało urodzić masę pro graczy, którzy pomimo moich najśmielszych starań, jadą ze mną jak ze ścierą. Jeśli ktoś zdecyduje się wziąć mnie do klanu, musi się liczyć z tym, że będzie mnie musiał oćwiczyć, bo bez tego trochę słabo. Ponadto, pragnę nadmienić, że siedziałem w środowisku rekonstruktorskim (wczesne średniowiecze) i jeżdżę na LARPY- jeśli ktoś w przerwie między partyjkami będzie chciał pogadać na te tematy, to służę ;) wszelkie inne info na PW.
PS- powieje tu trochę dyskryminacją, ale z racji na mój wiek (tak, jest prawdziwy), chciałbym zaznaczyć, iż nie interesuje mnie gra z ludźmi poniżej 18-tego roku życia.
Wybaczcie, lata robią swoje, a ja na prawdę nie mam ochoty się użerać z młodszymi rocznikami :F