Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: Klan Chorągiew Husarska // do sprawdzenia  (Przeczytany 3921 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: Klan Chorągiew Husarska
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 17, 2011, 00:59:14 »
    Nirvash twoje zachowanie jest żałosne, czy to że ogrywasz kilku gości i chwalisz się tym tutaj to twój sposób na dowartościowanie? Jakbyś nie zauważył to wszyscy mają w głębokim poważaniu twoje ''popisy'' , chwalisz się jakbyś ograł 10 osób na raz, a ja od czytania takich rzeczy wolę pooglądać sobie mecz w szachy. Daj sobie spokój...

Życzę klanowi powodzenia w przyszłych meczach
    (click to show/hide)

Offline Nirvash

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 17, 2011, 09:51:31 »
    Ok, ok. Spasuje trochę, bo rzeczywiście wychodzę ździebka na idiotę. Wybaczcie : ]

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 17, 2011, 14:19:02 »
    A poza tym nie liczą się twoje umiejętności duelowe, ale raczej team work (praca zespołowa) bo raczej sam spara nie wygrasz. Pokaż że to też potrafisz :p No a skoro oficjalne duele to może ss?

Offline Nirvash

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 17, 2011, 15:48:38 »
    Zrobię następnym razem, chociaż wydaje mi się to zbędne, gdy mój przeciwnik potwierdzi wygraną/przegraną, a poza tym jest jeszcze sędzia.