Liveon, teraz przesadziłeś. Wykorzystywaliśmy kanał Jomsa na spiskowanie/przekabacanie "wiernych"? Nikt ci takiej informacji nie potwierdzi. Facet, ogarnij się. To jest tylko gra, zachowujecie się jakbyśmy brali udział conajmniej w prawdziwej wojnie...
Wszystko było dobrze, dopóki GO było grupą złożoną z ludzi z byłego SRT + kilku z WV i REF. Kiedy nie braliście każdego jak leci.
I dziwię się, że ktokolwiek ma ochotę na polskiej scenie WB działać. Zero koleżeństwa. Jakoś na zagranicznych forach (TW, Crpg) ludzie potrafią tworzyć miłą atmosferę. Polakom jakoś to nie wychodzi. Ciekawe czemu?
Macie skilla? Ok, prawda, część z was ma.
Lor, przydupasami słabszej? Chyba kpisz. Dowiedz się, a potem gadaj głupoty.
Nie obchodzą mnie wasze groźby, co możecie mi/innym zrobić? Powiedzieć wszystkim żeby do nas nie dołączali? Kto wam uwierzy w wasze bajki o zdradach i braku lojalności?
Zrozumcie, że dla nas WB to coś, przy czym można się odstresować, po pracy chociażby. Nie mamy zamiaru jeszcze się z wami tu użerać.
PS Od kilku stron piszemy, że jesteśmy z Sea Riders. Więc nie porywamy się z motyką na słońce. I proszę nie uważać nas za rozhisteryzowane dziewczynki, dlatego że odchodzimy z GO. Po prostu nie jesteśmy wstanie koegzystować tu z pewną częścią ludzi. Nie będziemy tu siedzieć tylko dlatego, że jesteście w miarę silnym klanem.
PS2 Nawet nie wiecie ilu Polaków siedzi u Shogunate, czy innych DenBitre. GO ma u nich opinię, delikatnie mówiąc- bandy nieprzyjaznych ludzi.
PS3 katsuro, przeczytaj temat jeszcze raz i zobacz, kto tu kogo zaczął wyzywać pierwszy.
PS4 Naprawdę, nie róbcie z nas wariatów.
EDIT: O, widzę, że każdy musi dorzucić swoje trzy grosze. Volv Ja odchodzę ze złym zachowaniem? Ja przeklinam? Wasze pożegnanie to jest właśnie brak kultury osobistej.