Sorry LoR, ale się z Tobą nie zgadzam, gdyby Nam ktoś taki numer wywinął, byłbym wk... jak jasna cholera(teraz też jestem, bo obawiam się ,że to wytworzy dość nieprzyjemny klimat wokół nas), tym bardziej, że jak się okazuje, ta sytuacja miała miejsce wielokrotnie.
Zaczynam się cieszyć, że nie zajeliśmy w tym turnieju pierwszego miejsca, bo wtedy dopiero byłby siwy dym na całego.
Mam tylko nadzieję, że się nie skończy na wykluczeniu Nas z następnych turniejów...
PS A w ogóle jakim cudem, do jasnej, ciasnej, niepodległej, doszło do czegoś tak bezgranicznie głupiego ???
PS1 Ech, napisałbym coś jeszcze, ale to już do obgadania na TS...
EDIT: Dzięki Dravic za info(czyli jednak Strongbow był, jest i będzie naturalnym wyborem dla łucznika)
Głównie uderza ten patch w hybrydowych kuszników/1h i w łuczników(trzeba będzie chodzić z jakimś 1h, masakra...), notabene większość moich masterworkowych gratów nadaje się na śmietnik).
Bo jaki to problem poświęcić 2 sloty na dobrą tarczę(i to nie wszystkie się na to łapią) dla klasycznego 1h, czy nawet 3 sloty dla Spamberga dla klasycznego two-handera? Natomiast zacznie się spamowanie rzutkami( od Throwing Spears w dół) na całego, bez sensu...
Uff, te -10p karnych jest do przełknięcia(myślałem , że będzie gorzej) i stawia naszym elitom bojowym wysoko poprzeczkę w następnym turnieju, którą ,mam nadzieję, pokonają z odpowiednim zapasem:)