Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 78007 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline leuthen

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #780 dnia: Marca 31, 2011, 14:05:02 »
    Harpag,
    Spoko ;) "Donosić" nie zamierzałem bo i do kogo. I o czym. Oczywiście, że wiedziałem, że Róże i Wy nie żyjecie w przyjaźni i oczywistym chyba też jest, że mając dwa zaproszenia, do Roses oraz do frakcji sprzymierzonej z GO wybrałem pierwszą opcję ;-P Ale jakieś kradzieże, Bailany... nie wiem o czym mowa. I w sytuacji gdy Strategusa nie ma i szybko nie będzie nie dbam o to ani o klanowe spory. Szczególnie, że moja klanowa aktywność do czasu rudzenia strategusa ogranicza się do noszenia dwóch róż na banerze.

równie dobrze, ja mógłbym pisac(trzymając się twojej poetyki) w każdym  kolejnym poscie, że nic mnie nie obchodzi TK jakichś kolesi z mojego klanu, bo przecież ja tego  nie zrobiłem, i na koniec dodawać, że bardzo proszę, żeby twoi koledzy z klanu już Mnie/Nas nie okradali..
    .
    Strasznie żeś się zacietrzewił Liveon. I oczywiście, że możesz powiedzieć że Cię to nie obchodzi, któż Ci broni,  przecież i tak nie żądam ani nie proszę o interwencję. Prosiłem tylko o wzajemność w niewyzywaniu i niezabijaniu. Tylko tyle. Żebym zaś do Twojej potencjalnej prośby mógł się odnieść musiałbym najpierw wiedzieć o czym w ogóle mówisz.

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #781 dnia: Marca 31, 2011, 17:12:56 »
    W pewnym momencie dojrzałem Falkę, więc trzeba było wykonać wyrok :D Verinen pierwszy poszedł, ale niestety zginął chwalebnie, lecz pojawił się Alandar i wykonał wyrok śmierci.

Co proszę? Ja nawet broni do walki wręcz wtedy nie miałem, bo skupiłem się na graniu kuszą. Co prawda zdarzyło mi się wpakować Falce bełta kiedy walczył z jakimś frajerem raz, czy dwa, ale nie chciałem go perfidnie steamkillować...
    Corleone z racji wieku powinien chyba już zażywać Memobon?

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #782 dnia: Marca 31, 2011, 17:20:44 »
    Czy ja napisałem, że walczyłeś z Falką? :D Mówię, że zdechłeś wtedy, bo chyba od kogoś dostałeś :D

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #783 dnia: Marca 31, 2011, 18:32:03 »
    Harpag,
    ... I w sytuacji gdy Strategusa nie ma i szybko nie będzie nie dbam o to ani o klanowe spory...

...żebyś się nie zdziwił...

Not quite correct...
    As part of the new strategus pre-release marketing campaign, we will slowly distribute pics of strategus-in-work - or in this case, pics of the developing place:
    (click to show/hide)

if you post some more donkey pics, you might get a new strategus screenshot at midnight

...dopadniemy Was szybciej niż Ci się wydaje i grzeczniutko oddacie coście nakradli... możecie sobie obstalowywać trumny... hehe

Edit:

Ooo... zobaczcie co chłopaki majstrują!
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2011, 18:37:57 wysłana przez Harpag »

Offline Arris

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #784 dnia: Marca 31, 2011, 19:15:25 »
    Ferdziu, masz szczęście bo i mi się spodobał ten screen i mimo, że już miałem zaczęte zrobiłem od nowa... Nick dałem domyślny bo nie mam żadnego PM od Ciebie z nickiem jaki chcesz mieć na sygnie...

http://img23.imageshack.us/img23/3849/ferdeksygna.png

Przy okazji zalecałbym by każda osoba, która ma już sygnę zapisała ją sobie gdzieś na dysku jeśli jeszcze tego nie zrobiła, z Imageshackiem bywa różnie a ja później tych sygnaturek mogę już nie mieć...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2011, 14:17:13 wysłana przez Arris »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #785 dnia: Marca 31, 2011, 20:18:58 »
    Widzę, że na poprzedniej stronie coś do mnie było. Ja powiem tak - Verinen na TSie powiedział, żeby coś powiedzieć/napisać i napisałem pierwsze słowo jakie mi przyszło na myśl, więc to nie była obraza do nikogo. Nie lubię ludzi, którzy się nie znają a wymądrzają :|.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #786 dnia: Kwietnia 01, 2011, 00:47:26 »
    To nie jest prima aprilis!!!

Well, every now and then I heard people complaining why strategus isn't back up yet (*cough*).

Well, it's not because we were lazy. We actually wanted to finish the product first this time. Also, we wanted to keep the developement a secret. But, people REALLY want some news, and I have to admit strategus is not ready yet.

So you will at least get some news.

Do you remember the poll about WSE (Warband Script Enhancer) - the external exe that will be mandatory to run for cRPG? We did what we could, and we think the outcome is quite interesting.

So, without further ado:

Strategus Preview:
    (click to show/hide)

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #787 dnia: Kwietnia 01, 2011, 01:58:28 »
    To nie jest prima aprilis!!!

No, chyba że jest :-)

UWAGA - UZUPEŁNIONY ZOSTAŁ POST Z ZASADAMI TURNIEJU!!!! Biorący w nim udział MUSZĄ się zapoznać z zasadami!
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2011, 02:24:58 wysłana przez Fraa_Erasmas »

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #788 dnia: Kwietnia 01, 2011, 16:37:24 »
    (click to show/hide)

Pięknie wygląda ten nowy Strategus. Muszę pochwalić chadza. Chyba, że to Prima Aprilis. xD

Ps. Co do spojlera, no to wiecie...Musiałem okazać swoją radość. xD

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #789 dnia: Kwietnia 01, 2011, 16:58:06 »
    (click to show/hide)
    Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap! Fap-Fap!

Następny amator zieleni...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2011, 17:09:53 wysłana przez sir Luca »
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #790 dnia: Kwietnia 01, 2011, 18:23:26 »
    Świetnie to wygląda, mam nadzieje że nie jest to kolejny troll z wielu jakie chadz nam już zaprezentował. Choc szczerze mówiąc za pięknie to wygląda :) , ale nie mówię że nie wierzę w zdolności informatyczne ekipy crpg/strategus.

PS: Niektórym to powinni klawiaturę odłączyc ,albo wysłac na podwórko...

Offline Ferdek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #791 dnia: Kwietnia 01, 2011, 22:30:21 »
    Tylko ciekaw jestem , czy to bedzie na stronce czy jakos w grze wmontowane .

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #792 dnia: Kwietnia 02, 2011, 10:49:17 »
    Takie rzeczy Ferdek to tylko i wyłącznie w grze. Za bardzo by to wszystko się ścinało. Coś słyszałem na TS że ma byc taka opcja zamiast Single Player. Kto wie może to jest prawda...

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #793 dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:35:45 »
    Ciekawe. Mhm...

Sprawdzajcie czasem datę na kalendarzu. Data wysłania postu = wczoraj.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #794 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:05:22 »
    Dla tych co nie wierzą, proszę zobaczyć co robi  WSE (Warband Script Enhancer), który jest używany przez ekipę Chadza.