Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kngihts of Honor / klany [spam]  (Przeczytany 3948 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LoR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Złap masy
    a
    « Odpowiedź #30 dnia: Września 05, 2011, 17:42:55 »
    To po cholere zakladales,przeciez wiadome bylo to ze od 1 wrzesnia do szkółki z tornistrem :*

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #31 dnia: Września 05, 2011, 17:56:04 »
    Moze chciał nabic posty? Aharo nie mozesz oddać komu innemu władzy czy cos? Jest wiele rozwiązan, ale szczerze to nie przejmuje sie zbytnio waszym klanem. Temat do zamknięcia...
    (click to show/hide)

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #32 dnia: Września 05, 2011, 18:02:42 »
    Władzę nad klanem przeznaczam innej osobie, nie będzie rozwiązany. Ja jak już pójdę sobie gdzieś tam, czy coś. xD

Tak, więc klan jeszcze istnieje.

Już niedługo pojawi się więcej informacji!

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    a
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 05, 2011, 18:27:46 »
    Nie poddawaj się!
    Powodzenia, myślę, że wasz klan coś jeszcze osiągnie!

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 05, 2011, 19:08:33 »
    Znając życie przekażesz władzę Alandarowi bo do was dołączył .
    Życzę Wam abyście przetrwali .

Offline Yoda2630

• Użytkownik
    • Use the force, bitches love force
    a
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 06, 2011, 16:51:38 »
    powodzenia!

nie dawaj alandarowi lidera

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #36 dnia: Września 06, 2011, 17:42:41 »
    Żeby, więcej osób się nie bulwersowało:

Liderem zostanę Ja. Będę się teraz zajmował całą organizacją.

Usunięta została ranga: "Giermek"

Chciałbym, także poinformować, iż rekrutacja otwarta jest do 20 członków. Tak, więc:

Członków jest 10, więc pozostało jeszcze 10 wolnych miejsc, potem na zaproszenie.

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #37 dnia: Września 10, 2011, 23:13:09 »
    - do klanu na stopień Templariuszy zostali przyjęci Amendil oraz Adi,
    - do klanu na okres rekrutacyjny dołączył Zumbagi.

Po omówieniu szczegółów z kilkoma członkami naszego klanu doszliśmy do wniosku, że rekrutacja będzie otwarta na cały czas. Nie będziemy już jej prowadzili do 20 czy tam 15 członków.

Chętnych zapraszam do klanu!

Jak już wspomniano w temacie klanu Warriors dzisiaj odbył się mecz treningowy, z klanem Warriors. Sparing odbył się w bardzo miłej atmosferze, prawdę mówiąc tak śmiesznego sparingu długo nie miałem. ;)

www.clankoh.aaf.pl - Zapraszam Wszystkich Chętnych do Klanu.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 11, 2011, 11:01:09 »
    Heh nie dalej jak wczoraj Zumbagi był w Paladynach ;-)

Tak przy okazji pozwolę sobie wkleić jednego posta na jego temat:

opowiem wam prawdziwą historię o Zumbagim, człowieku, który zmienia klan na nowy zanim stary rozpatrzy jego podanie o członkostwo 

Pierwszy raz spotkałem się z jego "twórczością" około 2 miesięcy temu na forum IPL gdzie spammował jak najęty.

Dołączył do TBSR ale chyba nie było mu tam cieplutko bo...

Około 2 tygodni temu dołączył do naszego klanu...

...z którego znowu uciekł do TBSR...

...gdzie spędził aż 3 dni 

Po ucieczce z TBSR nastąpiły 2 dni bycia Roninem, tj. graczem bezklanowym.

Zumbagiemu znudziła się katana Ronina, gdyż wrócił do ZBJ na rekordowy okres 3 dni....

...z którego uciekł.

Po dwóch dniach został przyjęty do dwóch klanów równocześnie - Wardogs oraz ROMA. W Wardogsach spędził aż 2 dni. Ile wytrzyma w ROMIE?

Ja obstawiam, że do środy
    Castlebreaker, wypowiedź z przed miesiąca

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #39 dnia: Września 11, 2011, 11:16:02 »
    Fakt, jest na ich forum podanie jego ;)

Nawet nie przyjął mojego zaproszenia na STEAM ;D

tz. Podanie Odrzucone.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 12, 2011, 08:49:22 »
    Castlebreaker, uparłeś się ... mogłoby się chociaż obyć bez tego głupawego humoru ...

IPL zaspamował lygryss, nie ja, co zostało już dawno wyjaśnione i przeproszone ... i nie wiem jakim cudem to było 2+1 = 3 miechy temu :D

Byłem w ZBJ i TBSR ( tego drugiego żałuję jak nic )

W WD nie byłem, bo jegomość BlackCrossbow się nie zgodził. Byłem w ROMIE i odszedłem, bo taktyka dostał członek jednodniowy ...

Powiem tyle : castlebreaker, czepiasz się akurat mnie. Nie patrzysz na inne osoby typu Goku, olek ( chociaż oni już byli przerabiani ), Fryzjer, Mnich, Alandar, Musi1c po setnej reaktywacji. Więc proszę, darujcie sobie ...

Pozdrawiam, i mam nadzieje że wszelkie spektakulacje na temat moich klanów zostawicie dla siebie.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #41 dnia: Września 12, 2011, 13:47:38 »
    Tu taj Potwierdzam Zmbagiego elegacko sie zachowal i mysle ze caly IPL nie zywi do niego urazy stalo sie i sie nie odstanie.. .
    A wracajac do tematu Jesli ktos zmienia klan czesto to mysle ze poprostu nie znalazł tego odpowiedniego a ty Castel nie powinieneś wyszukiwać jakis dziwnych spiskow chlopak mysle ze ma swoja glowe i niech sobie robi co chce .....
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Aharo

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #42 dnia: Września 12, 2011, 17:13:22 »
    Apeluję o zachowanie rozwagi i zaprzestanie pisania bezsensownych postów w wątku do tego nie przeznaczonym.
    To co napisze niżej można uznać za: przemowę, zachętę, głupotę za co tam chcecie. Ale proszę o komentarze pozytywne jak i negatywne ;)

Ciepłego popołudnia przyprowadzono przed obliczę króla kilka osób które próbowały zdezerterować z naszych szeregów. Król strasznie się przygnębił i zwołał całe miasto. Czekała na nich przemowa...

Drodzy obywatele!
    Jestem bardzo zasmucony widząc jak wiele osób stara opuścić się nasze szeregi które i tak są bardzo szczupłe. Tak wielu z was żołnierzy stara dochodzić się do innych stowarzyszeń w których panuje anarchia, nieład, a nawet despotyzm. Gdziekolwiek pójdziecie odchodząc od nas będziecie uważani za zdrajców przez inne "klany". Na szczęście u nas w Królestwie Niebieskim staramy stworzyć się potęgę miłosierdzia która pomoże nam odnieść zwycięstwo i stworzyć więzi między członkami naszego klanu. W związku z tym każdy który opuści nasze szeregi będzie miał szansę powrotu i pojednania z naszym stowarzyszeniem, lecz będzie postrzegany jako rekrut który nim stanie się pełnoprawnym członkiem będzie musiał się wykazać w imieniu naszego klanu! Tak, więc wszyscy dostojnicy którzy uważacie, iż w waszym stowarzyszeniu panuje nieład bądź brak tam miłej atmosfery albo nie ma tam porządku to zapraszam do nas! Pomóżcie nam stworzyć porządny klan w którym będzie panowała harmonia między wszystkimi jej członkami. Pomóżcie stworzyć nam Królestwo Niebieskie w Warbandzie! Dołączcie do nas! W imię Boga!

Z szacunkiem lider Kingdom of Heaven!

P.S. Prosiłbym, aby osoby bez duszy się tutaj nie wypowiadały. Dziękuję z Góry!

Offline Yoda2630

• Użytkownik
    • Use the force, bitches love force
    a
    « Odpowiedź #43 dnia: Września 12, 2011, 17:21:59 »
    Miłosierdzie nie pomoże wam zrobić solidnego i lubianego klanu, nie jesteście jedynym klanem w Polsce.

Offline pysio955

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #44 dnia: Września 12, 2011, 17:38:49 »
    Gratuluje nowego lidera - Alandara .