Trochę tu nie zaglądałem, odpowiem pokolei:
Kiedy będzie otwarta beta ?
Ciężko w tym momencie odpowiedzieć mi na to pytanie, zamknięta alpha dla tzw. VIPów (czyli ludzi szczególnie aktywnych na naszym forum i zwycięzców konkursów) rozpocznie się najprawdopodobniej w tym miesiącu.
według mnie ten kto to prowadzi chyba na głowę upadł...
zaczęli robienie tej gry od razu ze skomplikowanymi shraderami i jak grałem kiedyś takie lagi były jakbym w Warbandzie miał 3tyś bitwę ...
jedyny plus gry to że jest pl...
a zadania jak papier ścierny...(zbierz to smianto pfff...)
Zapewne grałeś w Ether Fields, Gloria Victis działa na innym silniku, posiada innego lidera zespołu i inne rozwiązania.
Gra zapowiada się ładnie, ale mam jedno pytanie, czy zamierzacie wprowadzić umiejętności(skille) fantastyczne, bo patrząc na Wasze forum widzę w propozycjach nadprzyrodzone zdolności naszych postaci i do tego sporo ludzi to popiera. Tu zaś napisałeś, że skillami będzie wyprowadzanie kombo, więc jak to w końcu będzie wyglądać, mógłbyś mi to przybliżyć ?
Umiejętności w ogromnej większości będą się opierały na atakach fizycznych, zastawianiu pułapek itd..
Będą występowały też zagięcia realizmu, dlatego, że gra toczy się w świecie teoretycznie równoległym do rządzącemu się własnymi prawami. Wątpię, żeby ktoś chciał przez całą grę polować jedynie na dziki i niedźwiedzie ;)
Magia natomiast będzie bardzo elitarna, i opierała się będzie głównie na sztuczkach, iluzji czy alchemii. Czyli temu co pospolity człowiek uważał za magię.