Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DzikiePola][RP] Rzeczpospolita  (Przeczytany 22090 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    [DzikiePola] Rzeczpospolita [RP]
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 09, 2011, 20:44:43 »
    widziałeś jak gram husarią i się  boisz
    Przestań oczerniać ludzi na podstawie Twoich widzimisię. Nigdy nie widziałem Cię w grze, a wyzwałem Cię na pojedynek bo wypisujesz idiotyzmy o nas, takie jak te. Niedawno za to przepraszałeś. Przestań opowiadać debilizmy totalnie nie związane z pojedynkiem. Nie będę się z tobą użerać. Powiedz, że się boisz walczyć i dlatego nie przyjmiejsz wyzwania, albo walcz. Krótka piłka. Jeśli ktokolwiek ma dopisywać niedopowiedziane choć oczywiste zasady - to jesteśmy my, bo my rzuciliśmy Ci to wyzwanie. Akceptujesz albo nie akceptujesz, decyduj się prędko.

Mam nadzieję, że wreszcie to do Ciebie dotrze... -.-

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 09, 2011, 20:48:35 »
    nie będę się kłócił , do pojedynku stanę ,(termin ustalę z Mikibarem na GG
    ale oprócz tego wyzywam  Klan RP do pojedynku(w innym terminie. na Husarskie kopie)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 09, 2011, 20:52:34 »
    W porządku. Przynajmniej częściowo obroniłeś honor swojego klanu, ale cieszę się że dalej nie kombinujesz. Termin pierwszego pojedynku jak sam zaproponowałeś możemy ustalić na GG, a o twoim wyzwaniu porozmawiamy po pierwszym pojedynku.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 09, 2011, 21:05:53 »
    Wszystko zostało zagadane , jutro o 20 wielki Duel   
     Apocalyps vs.   Wambo/ lub Mikibar
    Zapraszam do oglądania filmiku który z tego powstanie.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 09, 2011, 21:08:48 »
    Zapraszam do oglądania filmiku który z tego powstanie.
    Filmik powstanie, jeśli go sobie nagrasz.
    Po co robisz z tego jakieś niewiadomo co? Ja dam tylko screeny, na twoją prośbę, które potwierdzą wynik walki. Nie mam pojęcia po co chcesz się tak zabiezpieczać, jakbyś myślał że będziemy oszukiwać, czy co?

Tak czy siak, potwierdzam że jutro o 20:00 pierwszy pojedynek.

Wielki duel... pfff... raczej wielka patologia.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 09, 2011, 22:25:00 »
    Mikibar dzisiaj spotkałem Wambo na serwie , i powiem szczerze że przy jego poziomie to ty jesteś noob , ale moja walka z nim będzie niezła.

Ja już chyba coś mówiłem na temat kłótni i pyskówek na forum... Następny post w podobnym tonie skończy się ostrzeżeniem a temat zostanie zamknięty.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2011, 22:36:49 wysłana przez sir Luca »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 10, 2011, 12:07:34 »
    Mikibar dzisiaj spotkałem Wambo na serwie , i powiem szczerze że przy jego poziomie to ty jesteś noob , ale moja walka z nim będzie niezła.
    A więc coby łatwiej Ci się grało zamiast Wamba ja stanąłem do walki. Chciałbym zwrócić uwagę, że źle napisałeś mój nick. Być może to miała być oznaka pogardy... ale jak nie wiesz jak coś napisać, to po prostu to skopiuj.

Ale wróćmy do samej walki:

Więcej mówisz niż umiesz. Duel zagraliśmy wcześniej za zgodą obu stron, nie chciało się czekać do wieczora. Cała walka trwała około minuty i zakończyła się wynikiem 3:0 dla mnie, a od Ciebie nie dostałem nawet hita. Dobrze przynajmniej, że chociaż sam duel potraktowałeś honorowo i mimo obelg i fałszywych sprawek uratowałeś honor swojego klanu odpowiednim zachowaniem na samej walce.

MikiBar : Apocalyps -> 3:0 dla MikiBara <- po kliknięciu ukażą się screeny (zrobione przez Wamba). Apocalyps zgodził się potwierdzić wynik walki, ale dla formalności je wrzuciłem.

Problem chyba został rozwiązany, ale pamiętaj by więcej nas bezpodstawnie nie oczerniać i nie posługiwać się fałszywymi sprawkami i obelgami jak jakiś nicpoń, inaczej będziesz miał wroga we mnie i w klanie [RP]!

Jeśli Twoja propozycja walki konnej jest wciąż aktualna, to wkrótce możemy ustalić dokładny termin. Jeszcze nie wiem kto stanie do walki, ale najprawdopodobniej Dydyński...

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 10, 2011, 12:29:17 »
    To ja też chcę z kompem walczyć ]:-> xD
    Слава Україні!

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 10, 2011, 12:44:26 »
    Potwierdzam wynik walki, szablom nigdy nie gram więc grać nie umiem.
    ale za to z chęcią zagram z wybrańcem klanu RP na Husarskie Kopie.(Mikibar napisz na GG kiedy by wam pasowało. )

Richard Delancey , czy Paweł  jak wolisz nie ma problemu( ale na Husarskie kopie)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 10, 2011, 12:58:11 »
    A więc temat dokończmy tylko i wyłącznie na Gadu-Gadu lub forach naszych klanów, przecież mamy mnóstwo sposobów komunikacji. Tutaj umieścimy tylko wyniki. Naprawdę nie ma sensu spamować tego tematu w takiej sytuacji...

Z życia klanu:

1. Bitwa rekrutacyjna! (event zamknięty)
    Niedługo rusza event klanowy, a mianowicie bitwa rekrutacyjna, czyli Pospolite Ruszenie vs. Szlachta. Będziemy się przyglądać wszystkim, a w szczególności PR i na tej podstawie będziemy robić roszady między grupami w klanie, a także wyrzucać niektóre osoby. W raz z tym dużo łatwiej dostać się na rekruta przed bitwą... Więcej info już niedługo na klanowym forum i na TS.

2. Jak wcześniej informowaliśmy w życie weszła lista obecności, która również pomoże nam decydować o roszadach w klanie.

3. Planujemy także zrobić turniej duelowy, narazie wewnątrzklanowy a w przyszłości dla wszystkich. Mam nadzieję, że wyrobimy się do 13 dnia miesiąca... jeśli nie wiecie czemu, spójrzcie na datę założenia klanu (czyli datę stworzenia tego tematu).

Szczegóły prawdopodobnie zostaną wyjaśnione na TeamSpeaku, a potem na klanowym forum.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 10, 2011, 13:06:53 wysłana przez MikiBar »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 11, 2011, 15:33:28 »
    tylko dodam 1 post żeby zakończyć spór

komp1 vs. RP na szable 3:0 dla RP
    komp1 vs. RP na kopie 3:0 dla komp1

a więc i RP i ja honoru swojego upilnowaliśmy.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 11, 2011, 15:37:42 »
    Co prawda oficjalnie jest 3:3, ale naprawdę nie ma się czym chwalić, bo chwilę potem nieoficjalnie przegrałeś 6:0 z kimś innym od nas. Pisałem już coś o spamowaniu...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 16:39:49 wysłana przez MikiBar »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 11, 2011, 17:02:10 »
    i nieoficjalnie wasz gracz przegrał jeszcze 2:0 na szabelki(przed 3 punktem obraził się i wyszedł z serwera)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 11, 2011, 17:13:21 »
    No dobrze, zapomniałem. Tak więc nieoficjalnie 9:5, a oficjalne 3:3. Dydyński nie obraził się, tylko był załamany swoją formą. Tak czy siak, ten mój post niech będzie ostatnim na ten temat w tym wątku.

W dniu dzisiejszym rekrut Spartakus awansował na szlachcica i stał się pełnoprawnym członkiem klanu. Miał startować w bitwie, ale nagrodziliśmy go za aktywność. Gratulujemy! Reszta rekrutów będzie musiała walczyć w bitwie. :)

Przypominam także o dzisiejszym treningu sekcyjnym, jak zawsze o 19:00!

Offline Vetos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 11, 2011, 19:25:56 »
    Mam pytanko ilu macie członków?(klanu)