Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Eventy] The Deluge - Cotygodniowa Wspólna Gra - sobota od 19.  (Przeczytany 8666 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: [Eventy] The Deluge - Cotygodniowa Wspólna Gra - sobota od 19.
    « Odpowiedź #45 dnia: Lutego 18, 2012, 14:26:45 »
    Przypominam o dzisiejszej bitwie i TS modyfikacji: http://thedeluge.net/multiplayer/teamspeak

Podbijam, dzisiaj liczę na wyższą frekwencję na TS. Jeżeli nie, to może się przemienić w sieczkę, bo spora grupa będzie zorganizowana, a spora będzie latać na fraga, co może skończyć się wspomnianą rzezią. ;) Chociaż może się zdarzyć, że drugi team w obliczu zorganizowanego wroga spróbuje odpowiedzieć tym samym, na co mam wielką nadzieję. Ja na pewno będę i na bitwie, i na TSie. :)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #46 dnia: Lutego 18, 2012, 14:53:26 »
    Podbijam, dzisiaj liczę na wyższą frekwencję na TS. Jeżeli nie, to może się przemienić w sieczkę, bo spora grupa będzie zorganizowana, a spora będzie latać na fraga, co może skończyć się wspomnianą rzezią. ;) Chociaż może się zdarzyć, że drugi team w obliczu zorganizowanego wroga spróbuje odpowiedzieć tym samym, na co mam wielką nadzieję. Ja na pewno będę i na bitwie, i na TSie. :)

Nie wiem o której zakończy się mój mecz klanowy, ale dobiję spóźniony i jeśli będzie taka potrzeba to przejmę pieczę nad jedną z grup.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 18, 2012, 14:56:21 »
    Spokojnie Oktawian zdążymy do 20(mam nadzieję :D

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #48 dnia: Lutego 18, 2012, 14:57:39 »
    Nie wiem o której zakończy się mój mecz klanowy, ale dobiję spóźniony i jeśli będzie taka potrzeba to przejmę pieczę nad jedną z grup.
    hah
    W obliczu Ts-a i Oktawiana jako dowódcy można sie spodziewać dobrego oblężenia Zbaraża, albo samotnego zamku (o ile spawny działają)...
    Ja jak zwykle sie stawię ;)

Offline Zowi

• Użytkownik
    • Palahniukista
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #49 dnia: Lutego 18, 2012, 15:46:20 »
    Planowana jest jakakolwiek integracja "góry" ze zwykłymi graczami? Jakieś taktyki, scenariusze? Bo szczerze mówiąc, to po wyjściu 0.5 sobotnia bitwa to nic tak wielkiego jak kiedyś, teraz na serwerach codziennie jest przeciętnie tyle ludzi, co kiedyś rzadko kiedy na sobotnich bitwach. A ludzie i bez takiego wydarzenia graliby najwięcej w sobotnich wieczornych godzinach. Może jakoś to urozmaicić? Zaproponować coś na serwerze? Pamiętam tylko raz, aby było coś ciekawego, jeszcze na 0.4. Była walka Husaria vs Szwedzi. Proste a dobre, przez długi czas graczy nie ubywało - w tej chwili jest inaczej. Niby mało grałem/gram, ale jednak raz to niezbyt imponujący wynik... "Wspólna Gra, będzie więcej graczy" czy "Wspólna Gra, będzie więcej graczy i specjalnie przygotowane pomysły na bitwy i taktyki" - co brzmi lepiej? Nie trzeba nawet TS, admin napisałby na czacie jakiś pomysł, ewentualnie gracze by go poprawili i dobrze :) Byłoby to o wiele ciekawsze niż ciągle to samo - czyli tylko więcej graczy, tak jak na MM modzie tylko bitwy liniowe[zaświadczam, że w MM mało grałem :P].

@Wolfer - tak jest, dokładnie o to mi chodziło :D A cała reszta na których grałem - wielu graczy, sieczka. Ja chcę tego co było ten jeden raz :) Oczywiście też jestem za jak najbardziej zorganizowaną grą, tylko taką, aby ludzie nie siedzący na TS też wiedzieli o co chodzi.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2012, 15:59:28 wysłana przez Zowi »
    別企圖。
    Bié qǐtú.

Pozdrowienia dla wszystkich akapków :*

Offline wolfer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lutego 18, 2012, 15:51:43 »
    Planowana jest jakakolwiek integracja "góry" ze zwykłymi graczami? Jakieś taktyki, scenariusze? Bo szczerze mówiąc, to po wyjściu 0.5 sobotnia bitwa to nic tak wielkiego jak kiedyś, teraz na serwerach codziennie jest przeciętnie tyle ludzi, co kiedyś rzadko kiedy na sobotnich bitwach. A ludzie i bez takiego wydarzenia graliby najwięcej w sobotnich wieczornych godzinach. Może jakoś to urozmaicić? Zaproponować coś na serwerze? Pamiętam tylko raz, aby było coś ciekawego, jeszcze na 0.4. Była walka Husaria vs Szwedzi. Proste a dobre, przez długi czas graczy nie ubywało - w tej chwili jest inaczej. Niby mało grałem/gram, ale jednak raz to niezbyt imponujący wynik... "Wspólna Gra, będzie więcej graczy" czy "Wspólna Gra, będzie więcej graczy i specjalnie przygotowane pomysły na bitwy i taktyki" - co brzmi lepiej? Nie trzeba nawet TS, admin napisałby na czacie jakiś pomysł, ewentualnie gracze by go poprawili i dobrze :) Byłoby to o wiele ciekawsze niż ciągle to samo - czyli tylko więcej graczy, tak jak na MM modzie tylko bitwy liniowe.
    Z tego co piszesz wnioskuję że chodzi ci o minievencik, coś na wzór tego co na 0,4 na Dolinie zorganzował Askorti, byli to szwedzi pikinerzy + muszkiety vs. Rzeczplita jazda wszelaka....
    Pamiętam że wtedy było ok 50 graczy (na 0.4 rzecz nieczęsta) a Askorti miał do dyspozycji czat adma i zwykły... TO było coś ;)
    A ogólnie jestem za bardziej zorganizowaną grą, taka jest zawsze przyjemniejsza od "sieczki"...