Planowana jest jakakolwiek integracja "góry" ze zwykłymi graczami? Jakieś taktyki, scenariusze? Bo szczerze mówiąc, to po wyjściu 0.5 sobotnia bitwa to nic tak wielkiego jak kiedyś, teraz na serwerach codziennie jest przeciętnie tyle ludzi, co kiedyś rzadko kiedy na sobotnich bitwach. A ludzie i bez takiego wydarzenia graliby najwięcej w sobotnich wieczornych godzinach. Może jakoś to urozmaicić? Zaproponować coś na serwerze? Pamiętam tylko raz, aby było coś ciekawego, jeszcze na 0.4. Była walka Husaria vs Szwedzi. Proste a dobre, przez długi czas graczy nie ubywało - w tej chwili jest inaczej. Niby mało grałem/gram, ale jednak raz to niezbyt imponujący wynik... "Wspólna Gra, będzie więcej graczy" czy "Wspólna Gra, będzie więcej graczy i specjalnie przygotowane pomysły na bitwy i taktyki" - co brzmi lepiej? Nie trzeba nawet TS, admin napisałby na czacie jakiś pomysł, ewentualnie gracze by go poprawili i dobrze :) Byłoby to o wiele ciekawsze niż ciągle to samo - czyli tylko więcej graczy, tak jak na MM modzie tylko bitwy liniowe[zaświadczam, że w MM mało grałem :P].
@Wolfer - tak jest, dokładnie o to mi chodziło :D A cała reszta na których grałem - wielu graczy, sieczka. Ja chcę tego co było ten jeden raz :) Oczywiście też jestem za jak najbardziej zorganizowaną grą, tylko taką, aby ludzie nie siedzący na TS też wiedzieli o co chodzi.