Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ;)  (Przeczytany 5108 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cavalete

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: ;)
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 07, 2008, 14:58:51 »
    Obydwie odpowiedzi są poprawne :). Mój Afrykański berserk pokryty krwią zabitych bandytów :P.

(Gdyby w fryzurach byłby dostępny Irokez, zrobiłbym Mr T :> )
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 07, 2008, 20:06:56 »
    Ale ja mojego berserka zrobiłem na modę Skandynawską, wątpię, żeby norwescy berserkerzy zwłaszcza zimą latali goli ;)

Poza tym berserk jest wtedy, kiedy wpada w szał bitewny, równie dobrze może być gołoklatesem jak i zakutym łbem w płytówce ;)

PS: Właściwie to berserkerzy wikingów i germanów są jedynymi prawdziwymi berserkerami, bo jakby się kto pytał to nazwa "bersërkr" oznacza "skóra niedźwiedzia". Choć faktem jest też to, że celtyccy wojownicy również spożywali napary z grzybków halucynogennych, ale ponieważ nie nosili skór zwierząt na sobie, więc właściwie nie powinni być nazywani berserkerami. To tyle, jeśli chodzi o lekcję historii ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 08, 2008, 01:09:26 wysłana przez Arcylisz »

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 08, 2008, 00:22:29 »
    Ja się wzorowałem na Celtyckich :). Ciemna karnacja wyszła przez przypadek :P
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 05, 2008, 16:03:02 »
    A ja się spytam tak: co robią te wasze screeny w tym temacie o bump mapsach? Chyba pomylił się wam dział...