Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][Warrior] Warriors  (Przeczytany 23529 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szczur

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][Warrior] Warriors
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 15, 2012, 19:53:16 »
    Z moich obecnych informacji wynika, że Warriors przegrało z PE i z REFem ostatnie mecze/sparigi

Za to z moich informacji wynika ze Warriors nie przegrało jeszcze nigdy sparingu...

Offline Generator

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 15, 2012, 19:55:15 »
    To bardzo ciekawe, bo mam nawet screeny z sparingu z PE i REFem.

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 15, 2012, 20:03:16 »
    Szczur masz złe informacje :O Czy jesteś multikontem tego o kim myślę?

Offline Szczur

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 15, 2012, 20:26:02 »
    Nie o to mi chodziło, miałem na myśli ze użytkownik Generator pisze że Warriorsi nie dorównują takim klanom jak REF czy PE ponieważ ma jakieś info że przegraliśmy spary z nimi, a wydaje mi się że sparingi czy też jak ktoś woli mecze treningowe, na dobrą sprawę nie powinny wogole być brane pod uwagę, tak tak wiem że REF i PE jest od nas lepsze, przynajmniej na obecna chwilę, ale denerwuje mnie jak ktoś patrząc na jakiś treningowy mecz ocenia że ktoś jest lepszy bądź gorszy.

To bardzo ciekawe, bo mam nawet screeny z sparingu z PE i REFem.

Mnie ciekawi inny fakt, czy jesteś Generatorze członkiem któregoś klanu spośród tej trojki(PE, REF, Warriors), żeby posiadać screeny ze sparingow, ktore co ciekawe były rozgrywane no już dawno? A może po prostu jesteś kolekcjonerem bo uważasz że te klanu są super pro i wogóle, nie no oczywiście żartuje, dodam jeszcze ze pisząc ten post nie miałem najmniejszego zamiaru zaczynać jakąś głupią dyskusje czy coś w podobie.

Pozdrawiam król kanalizacji, szczur;D

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 16, 2012, 15:07:22 »
    Szczur z twoich postów wynika że jesteś  u nas w klanie a nie przypominam sobie żebym jakieś szczury u nas hodował :O

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 16, 2012, 17:49:17 »
    W naszym, PE lub REF. Mam to gdzieś, moim zdaniem tylko prowokuje.

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 16, 2012, 18:49:09 »
    A moim zdaniem nie napisał nic oburzającego.
    Zwrócił tylko uwagę na to że sparingi to nie to samo co CW.

A teraz stop spam.

Offline pysio955

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 17, 2012, 14:54:01 »
    Correction/Update: oRP_Bl4de_Runn3r joined with ID: 1070698 which isn't an ID on the Order of the Rising People roster. Order of the Rising People will be given two penalty points for the infraction and the score will be changed to:

oRP 0-16 Warriors

Te niedopatrzenia ze strony drużyn w rosterach  robią się denerwujące  ...

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 17, 2012, 16:14:41 »
    Ja się cieszę wygraliśmy uczciwie i mamy bonusowe punkciki :P A tak BTW to są w końcu Niemcy xD

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 17, 2012, 21:18:36 »
    Podobno przed Wami mecz z europejskim klanem AE? Oferuję więc swoją pomoc.
    Na czym ona polega? Po wielu obserwacjach Waszych przeciwników dostrzegłem, jakie błędy oni popełniają. Możecie je w łatwy sposób wykorzystać. I wiem, że jesteście w stanie tego dokonać, ponieważ posiadacie jednych z najlepszych strzelców w Europie. Jednak nic nie robię bezinteresownie. Godzina nauki kosztuje 40 zł od grupy 10 osobowej. Myślę, że wykłady potrwają dwie godziny, następnie przejdziemy do praktyki, która kosztuje 30zł za godzinę. Wstępny koszt to 110-120 zł. Proszę o kontakt na steam - ShadoPL.
    Jeszcze krótka informacja co macie przynieść na lekcję. Blok techniczny A4, dobrze zatemperowany ołówek, długopis z czarnym tuszem oraz ekierkę. Data i godzina spotkania do ustalenia (postaram się dostosować do Waszych wymagań).
    Pozdrawiam
    Profesor Warbanda

Kolejne multikonto...
    Nie pisać na ten steam, to mój
    (click to show/hide)

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 17, 2012, 21:22:25 »
    Na czym ona polega? Po wielu obserwacjach Waszych przeciwników dostrzegłem, jakie błędy oni popełniają. Możecie je w łatwy sposób wykorzystać. I wiem, że jesteście w stanie tego dokonać, ponieważ posiadacie jednych z najlepszych strzelców w Europie. Jednak nic nie robię bezinteresownie. Godzina nauki kosztuje 40 zł od grupy 10 osobowej. Myślę, że wykłady potrwają dwie godziny, następnie przejdziemy do praktyki, która kosztuje 30zł za godzinę. Wstępny koszt to 110-120 zł. Proszę o kontakt na steam - ShadoPL.
    Jeszcze krótka informacja co macie przynieść na lekcję. Blok techniczny A4, dobrze zatemperowany ołówek, długopis z czarnym tuszem oraz ekierkę. Data i godzina spotkania do ustalenia (postaram się dostosować do Waszych wymagań).
    Pozdrawiam
    Profesor Warbanda

Proszę kogoś o zbanowanie tego kindertrollka profesora pod fake nickiem, będącego kolejnym multikontem jakże zabawnego pana Kamillo któremu jeszcze się nie znudziło:)

Offline pysio955

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 17, 2012, 21:24:10 »
    Pozdrawiam
    Profesor Warbanda

Za drogo , nie skorzystamy ;\ .

Offline Ares_legionista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Maja 02, 2012, 22:26:58 »
    nasz klan ciagle sie rozwija
    niestety opuscil nas Werset i Jagielon ale to z powodu braku czasu a nie tego ze klan jest zly bo jest super :D
    ale doszedl do nas Teoiss ktory wybral nas a nie WV gdzie chcial dojsc buahaha ;)
    zapraszam do naszego klanu strona na pierwszej stronie ja go serdecznie polecam

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #58 dnia: Maja 02, 2012, 22:30:01 »
    wybral nas a nie WV gdzie chcial dojsc buahaha ;)
    Współczuję WV, taka strata...

Zbliżają się jakieś oficjale?

PS: Ares, popraw tego ostatniego posta, bo brak interpunkcji irytuje.

Offline Ares_legionista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Maja 02, 2012, 22:31:34 »
    co do meczy musisz pytac krzyna bo to on ustala ale gramy w enl i nawet nam niezle idzie ^^
    Dealan wpadnij kiedy na ts zawsze jestes tam mile widziany i slyszany musismy pogadac jeszcze kiedys jak wejdziesz