Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 110351 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Darslay12

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -7
    • Bonus RPK
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #315 dnia: Listopada 02, 2012, 20:33:28 »
    Co jak co ale 22nd zeszło na psy aby brać Mateuta D: Straciłem szacunek do klanu ...
    Odezwał się wielki gwiazdor co siedzi w PE i wszystkich jedzie. Wiem, że do WV ani REF cię nie przyjęli - nikt nie chciał po tym co odwalałeś w GO.

A co do meczu to słyszałem sporo od kilku gości, no cóż... KoH będzie miał ciekawą reputację.

Cóż tak bywa no nie? Jak Ci "lepsi" chcą żeby tak było to tak jest :)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2012, 21:19:28 wysłana przez Aharo »
    Teraz RPK, Ciemna Strefa żadne dicho wjeżdża hardkorowy rap a lamusy dupa cicho. Na fulla wat niech roz***la odsłuchy, poznaj prawdy smak razem ponad kilo grupy, wkurwiony dzieciak jestem, co powiesz na to, latam za stosem i składam raport.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #316 dnia: Listopada 02, 2012, 22:29:47 »
    Odezwał się wielki gwiazdor co siedzi w PE i wszystkich jedzie. Wiem, że do WV ani REF cię nie przyjęli - nikt nie chciał po tym co odwalałeś w GO.

A co do meczu to słyszałem sporo od kilku gości, no cóż... KoH będzie miał ciekawą reputację.

Cóż tak bywa no nie? Jak Ci "lepsi" chcą żeby tak było to tak jest :)

Czy ja gdziekolwiek okrzyknąłem się gwiazdorem ? Możliwe , że WV mnie nie przyjęło bo nawet tam podania nie składałem . A co do tego REFu zobacz kiedy było pisane podanie , a kiedy klan ogłosił upadłość . Może coś Ci to powie , lecz wątpię . A wracając do twojego konta , czyżby jakiś banita zakładał multiacc ?

Amerykę żeś odkrył :D
    EDIT: Nie chodzi mi o to jak gra , każdy inaczej ocenia skilla , a po drugie Mateut dobrze sobie radzi . Chodziło mi o jego zachowanie , nie bez powodu w GO ma przydomek Mongoła ...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 03, 2012, 12:17:34 wysłana przez Kolega »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #317 dnia: Listopada 03, 2012, 20:30:00 »
    Dzisiaj rozegraliśmy mecz w WNL z klanem WOLLFBRO. Niestety bo ciężkiej batalii wynik końcowy to 7 : 7. Kilka złych posunięć zaprzepaściło szansę na wygraną. Ale cieszymy się z wyniku i brniemy dalej w turnieju.

Screen'y:
    (click to show/hide)

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #318 dnia: Listopada 03, 2012, 21:51:13 »
     Bardzo ładny jeździec. Naprawdę.
    Czasami szkoda mi takich ludzi, serio. Zwłaszcza tych biednych łuczniczków którzy nie potrafią się powstrzymać i prują na ścianę przez którą nie przelatują pociski, albo akurat w tym momencie nagle jakimś dziwnym przypadkiem zachciewa im się napinać łuki gdy wychodzi się z za winkla, gdzie nie ma prawa go widzieć. Bardzo ciekawe.
     Pozdro.

Offline Luther

• Użytkownik
    « Odpowiedź #319 dnia: Listopada 03, 2012, 22:13:17 »
    Flicefixie zgodzę się z tobą ładny ten jeździec :P

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #320 dnia: Listopada 03, 2012, 22:20:59 »
    Filcefixie, spójrz na ilość rund, i dopiero komentuj takie rzeczy.
    P.S w WNL na resp są 4 rundki...

Offline Filcefix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #321 dnia: Listopada 03, 2012, 23:01:48 »

Filcefixie, spójrz na ilość rund, i dopiero komentuj takie rzeczy.
    P.S w WNL na resp są 4 rundki...
    Nie chciałem tu wracać. Serio. Wystarczyło mi dać tylko swoje spostrzeżenie i jak zwykle nie pisac w tych... hmmm niektórzy to nazywają wątkami klanowymi, ja to nazywam inaczej, właściwie mam kilka nazw ale nie o to tu chodzi.
     Tak myślałem sobie, że nie, no kurde no nie. Jak nie napiszesz prosto z mostu to nie zrozumie. Ale dobra. Zabawimy się...
    Mogę zadać te pytanie na wiele sposobów. Co ma piernik do wiatraka? O czym teraz pisujesz? Hmm powiedzmy... co zrozumiałeś z wcześniejszej wypowiedzi, o co tak naprawdę chodziło?

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #322 dnia: Listopada 04, 2012, 01:12:04 »
    Piernik do wiatraka ma to, że wiatrak może się spierniczyć. A chodzi mi o to, po kiego piszesz bezsensowny tekst z łucznikiem (Aharo) patrzącym się w ścianę i myślisz że to jego błąd, a on robi specjalnie screena gdyż jest koniec respa? Pomyśleć nie boli...

Offline Filcefix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #323 dnia: Listopada 04, 2012, 03:01:55 »
     Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Więc albo udajesz że nie wiesz o co chodzi albo... w tym drugim wypadku uczczę to minutą ciszy.
    ,,Bardzo ładny jeździec. Naprawdę.,, Widzisz coś na temat łucznika? Nie. Widzisz na ostatnim screenie łucznika? Nie. Widzisz ścianę? Nie. Widzisz konnego? Taaak ^^ A co mamy dalej? Ogólne podsumowanie, akurat na przykładzie... łuczników, bo to oni jak takie boty najbardziej rzucają się w oczy. Tylko tyle.
     Wracając do konnego... Oczywiście mogę wprost napisać jak to super ludki sobie poczynają z czitami, ale po prostu mi się nie chce ;)
    Co do minuty ciszy to jednak jej nie uczczę. Uczczę ciszę kilku godzinną... drzemką.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #324 dnia: Listopada 04, 2012, 10:35:20 »
    hmm... A ja Ciebie nie rozumiem. O co Ci chodzi? Zresztą dyskusja jest zbędna skoro zauważasz jakieś "braki" czy też "dodatki" to musisz być dość mocno z nimi zaznajomiony ;> Ja w tym nic dziwnego nie widzę jak chciałbyś jeszcze bardziej to wytłumaczyć zapraszam na TS z chęcią Ciebie wysłucham. Zresztą sam wiesz skąd zapewne takie "odruchy" znasz ;)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #325 dnia: Listopada 04, 2012, 11:15:57 »
    Chodzi mu o to, że ten konny fajnie wygląda :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Luther

• Użytkownik
    « Odpowiedź #326 dnia: Listopada 04, 2012, 11:36:03 »
    I te tarcze w zamku też :D

Offline Filcefix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #327 dnia: Listopada 04, 2012, 12:24:56 »
     Nie ma to jak od razu gadka o ts, albo zarzucanie swoich czynów komu innemu jak jest dla kogoś sprawa niewygodna.
    I wypraszam sobie kojarzenie mnie z takimi czitami. Pomijam fakt iż pewno by komp takiego natłoku ludzików widocznych przez obiekty nie wytrzymał. Zresztą kto zna legendy o moim złomie to wie o co chodzi, a kto nie to trudno.
     Jak dla Ciebie takie coś jest normalne to pozdro. Nie ma to jak zepsuć rozgrywkę przez jakieś dzieci którzy inaczej nie umieją. Ciekawe jak sami na siebie robią np. zasadzki, obchodzenie wroga... -.- Nie trzeba nawet o tym oszustwie wiedzieć by zauważyć że lanca prześwituje przez rękawice, ładnie widać tył siodła, ze nie wspomnę o samej głowie konia.
     Jeżeli uważasz że szeroko udostępniony film na youtube przez jakiegoś debila, który daje jeszcze linka do tego, dla innych dzieciaków żeby sobie małe ja podwyższyli, jeżeli słyszysz rozmowę na temat tego badziewia oraz jak to ładnie wykorzystać do autobanu takich, a potem widzisz takich czubków czy to na spekcie, czy to samemu obserwując zza winkla zachowanie, jeżeli według Ciebie dzięki temu jestem mocno zaznajomiony, to tak jestem.
     Mam nadzieję, że nawet najgłupszy troglodyta teraz to zrozumiał, bo już nie mam zamiaru udzielać się w tych śmiesznych wątkach. Rzekłem.

Rzekłeś. Zamykam.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2012, 13:41:51 wysłana przez Aharo »

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #328 dnia: Listopada 10, 2012, 19:49:51 »
    Kolejne spotkanie WNL zakończyło się tym razem naszym zwycięstwem. Przed momentem stanęliśmy twarzą w twarz z klanem ARMY, wynik to 11 : 4 na naszą korzyść. Dziękujemy przeciwnikom za grę i przygotowujemy się do najbliższego spotkania.

(click to show/hide)

Dziękujemy także za mecze treningowe Wonwokie oraz Saracenom.

W ostatnim czasie także do klanu dołączyli:
    - Game,
    - ToM,
    - Kalilmach,
    - Funner,
    - Nedved.

« Ostatnia zmiana: Listopada 10, 2012, 20:06:15 wysłana przez Aharo »

Offline Korniszonex

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #329 dnia: Listopada 10, 2012, 20:08:28 »