Nie ma to jak od razu gadka o ts, albo zarzucanie swoich czynów komu innemu jak jest dla kogoś sprawa niewygodna.
I wypraszam sobie kojarzenie mnie z takimi czitami. Pomijam fakt iż pewno by komp takiego natłoku ludzików widocznych przez obiekty nie wytrzymał. Zresztą kto zna legendy o moim złomie to wie o co chodzi, a kto nie to trudno.
Jak dla Ciebie takie coś jest normalne to pozdro. Nie ma to jak zepsuć rozgrywkę przez jakieś dzieci którzy inaczej nie umieją. Ciekawe jak sami na siebie robią np. zasadzki, obchodzenie wroga... -.- Nie trzeba nawet o tym oszustwie wiedzieć by zauważyć że lanca prześwituje przez rękawice, ładnie widać tył siodła, ze nie wspomnę o samej głowie konia.
Jeżeli uważasz że szeroko udostępniony film na youtube przez jakiegoś debila, który daje jeszcze linka do tego, dla innych dzieciaków żeby sobie małe ja podwyższyli, jeżeli słyszysz rozmowę na temat tego badziewia oraz jak to ładnie wykorzystać do autobanu takich, a potem widzisz takich czubków czy to na spekcie, czy to samemu obserwując zza winkla zachowanie, jeżeli według Ciebie dzięki temu jestem mocno zaznajomiony, to tak jestem.
Mam nadzieję, że nawet najgłupszy troglodyta teraz to zrozumiał, bo już nie mam zamiaru udzielać się w tych śmiesznych wątkach. Rzekłem.
Rzekłeś. Zamykam.