Słuchaj nie wiem kto cię wychował ale sądzę ,że miały w tym udział małpy .
Jak jesteś taki dobry to sam zrób moda dodającego nowe państwa i rzeczy.
Nie będę taki jak niektórzy.Biorą ludzi do teamu a sami palcem nie ruszą w pracy nad modem.
PS. Co ja ci zrobiłem ??
To ja jestem taki dobry? Bo od początku moda robię całkowicie sam, zmieniając dosłownie wszystko, co tylko się da. Czyli jednak można? O kurcze, sam w to nie wierzę! :P
Nie będę taki jak niektórzy.Biorą ludzi do teamu a sami palcem nie ruszą w pracy nad modem.
Ale właśnie tak się zachowujesz. Szukasz ludzi do teamu samemu nic nie robiąc, tłumaczysz to brakiem czasu. Hmmm.
Obstawiam, że masz nie więcej niż 15 lat, to nie mów mi, że czasu nie masz, bo w twoim wieku raczej jeszcze pracować ani zajmować się rodziną nie musisz, conajwyżej obrać ziemniaki :P
Jeśli chcesz kogokolwiek zainteresować pracą nad modem, który BARDZO przewyższa twoje/wasze umiejętności, to najpierw zrób cokolwiek sam, wykaż chęć do nauki nowych rzeczy, jakieś zainteresowanie. Póki co, to nie zrobiłeś nic. Przynajmniej nie widać, żebyś zrobił cokolwiek.
PS. Co ja ci zrobiłem ??
A czy musiałeś coś zrobić? Jest na tym forum MASA ludzi, którzy szukają jeleni do modów. Zbiera się taka ekipa 10-latków, mają plan, mają pomysł, ale nie mają krzty zapału do pracy i mod pada po napisaniu posta o powstawaniu moda i poszukiwaniu bardziej doświadczonych ludzi... Jak się sami nie zaczniecie uczyć, to nikt wam w tym pomagać nie będzie. Nikt się nie rodzi grafikiem/skrypterem/dźwiękowcem. Tego trzeba się NAUCZYĆ.
No tak, dzisiaj to słowo prawie nic nie znaczy, stąd pokolenie "zrób mi to, zrób mi tamto, bo ja nie umiem"...