Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątki fabularne- solucja  (Przeczytany 69376 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline horton11

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wątki fabularne- solucja
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 01, 2012, 11:58:38 »
    Musisz miec stosunki +10 z Rzeczpospolita i spytac jakiegos szlachcica,,co sie dzieje w Rzeczpospolitej'' i juz.

Offline Quorthon Seth

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 02, 2012, 15:06:20 »
    Zapewniam Was, że autor kiedyś skończy ;)

EDIT: Oj, ktoś go wyręczył :D

Offline Ajmar-Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 20, 2013, 10:59:08 »
    Witam :)
    Mam taki mały problem. Gram Polską i utknąłem w pewnym momencie. Otóż wróciłem już ze służby u chana i zdobyłem zaufanie pułkowników Kmicica, Skrzetuskiego i Wołodyjowskiego. Następnie Jan Kazimierz polecił mi zdobyć dla siebie jakieś włości. Zająłem więc Mińsk, który był w kozackich rękach i Kaziu dał mi go jako lenno. Niestety akcja gry nie ruszyła do przodu. Nie dostałem zlecenia na kolejną misję, i nie ma żadnych nowych opcji dialogowych, ani u Kazia ani u Zagłoby, a w dzienniku wciąż mam wpis, że muszę zająć jakieś miasto. Odbiłem więc jeszcze z rąk kozackich Lublin i Kraków ze szwedzkich. No i dalej nic. To jakiś bug? Wydaje mi się, że poprzednie misje zrobiłem jak należy. Może wpływ na to miało to, że Krakowa nie odbiłem w tedy co Warszawy? Nie było w zadaniach polecenia odbicia Krakowa, ale może jest to ze sobą jakoś powiązane? Kurde, wkurzę się jeżeli okaże się, że nic już nie można zrobić, a ja zaszedłem tak daleko :D
    \"Kto kraj swój kocha i Boga się boi, ma szablę, konia, o resztę nie stoi.\"

Offline EranTrachi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 30, 2013, 17:32:28 »
    Witam ,

Ja mam taki problem , zatrzymałem się na misji o pojmaniu Cara. W tym problem , że Car już jest w niewoli w Polskim Lwowie . Macie jakiś pomysł jak go  stamtąd wyciągnąć ?

EDIT: Już sobie poradziłem.
    « Ostatnia zmiana: Marca 30, 2013, 18:03:47 wysłana przez EranTrachi »

Offline Edekson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Września 22, 2013, 22:11:14 »
    Witam,

Mam wielki problem. Dostałem od Jana Kazimierza misję obalenia Chana, problem w tym, że w rozmowach z podróżnikami nie pokazuje mi się możliwość spytania, o to gdzie jest pretendent do tronu. Bardzo proszę o pomoc :)

Offline Wielmoża

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 14, 2014, 17:05:11 »
    ja mam problem ze schwytaniem Księcia Chowańskiego, by zrobić misję pohleb Chowańskiemu. TYlko jak ja mam to zrobić skoro ten Chowański ma 189 żołnierzy, a ja 43!!

Offline Wielmoża

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 17, 2014, 19:09:26 »
    Ja przed moment zostałem hetmanem i kazio kazał mi zdobyć dwie kozackie twierdze i dwie szwedzkie. Została mi jeszcze jedna szwedzka - nie mogę jej zdobyć bo ci szewdcy rajtarzt! - oni przyprawiają mnie o dreszcze. Ktoś mógłby mi powiedzieć co potem się stanie? Zostanę królem? Dojdzie do rewolucji, czy co??