Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Klan] Wolves/spam  (Przeczytany 1783 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [Klan] Wolves/spam
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 19, 2011, 08:13:27 »
    tak mój przyjacielu... Co do tych koników to nie martw sie. Argaleb nie lubi dziewczyn...

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 19, 2011, 09:09:41 »
    Spotykasz gracza o 1 w nocy, który gra sobie na luzie w bitwie, popija drinka(z tego co mówił trzeciego), i jeszcze bezczelnie wmawiasz sobie o jakiś oficjalnych duelach no WTF?

To tak młody człowiek pije drinki? Bo wątpię, żeby dorosły facet zachowywał się w taki sposób jak on.

A tak ogólnie, to po drinkach/piwach/winach/sangriach gra się znacznie lepiej, bo człowiek nie jest tak spięty. Więc to akurat było na jego korzyść ;)

W każdym razie gratuluję Argalebie, pokonałeś "o mało co" reprezentanta Polski i mistrza świata w wyobrażeniach :)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 19, 2011, 09:41:48 »
    W sprawie spożywania alkoholu przez nieletnich, czyli sprawa ApocalypsaPL - zostały powiadomione odpowiednie służby... Ależ to pijaństwo się szerzy wśród młodzieży...

W każdym temacie mam wam napisać, żebyście w końcu skończyli? Raz nie wystarczy?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2011, 09:43:08 wysłana przez sir Luca »

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 19, 2011, 10:51:18 »
    Luca przestań! Bo wszyscy się dowiedzą o Twoim słodkim przezwisku! Po za tym oczy mi się zawiesiły na 120 fps-ach... mmmmm... Ale żeby Luca nie miał podstaw do wlepienia mi ostrzeżenia to...
    No cóż, WV mimo swojej krótkiej historii pokazali, że jeżeli się chce to można wiele osiągnąć. Jeśli się po wakacjach nie zbierzecie to znowu będzie nuda na polskiej scenie Warbanda. Powodzenia!

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 19, 2011, 11:47:36 »
    Dobra idź, pozbieraj zabawki bo śmierdzi mi zdesperowanym no lifem. Przegrał i tyle, pomijając sens tych dueli.Mało mnie to obchodzi. A ten wątek i tak zaraz zamkną za spam.

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 19, 2011, 12:04:31 »
    Mi kiedyś ktoś powiedział, że jakbym dużo grał, to w wielu grach byłbym naprawdę dobry. Że niby mam ku temu talent. Niestety, prawdziwe życie jest dla mnie zbyt ciekawe i przez to nie jestem mistrzem polski w CS czy innej grze :(

Poza tym, to forum M&B i o tej grze rozmawiamy, a nie o taktykach mistrza Apo w CSie. Tutaj, mimo przechwałek, nie jest aż tak dobry. Co zresztą udowodnił Argaleb :x

Nevermind, czekam na spotkanie na polu bitwy i sprawdzeniu Waszych elitarnych jednostek et cetera.

Co do WV - możecie się reaktywować lub nie, fajnie się z Wami sieka w cRPG, więc nie odczuwam braku tego klanu na scenie Native :P

Koniec spamu, dobrego dnia życzę :)

Offline Sarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 19, 2011, 14:23:08 »
    zdesperowanym

Czy to jakaś aluzja?

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 19, 2011, 16:52:00 »
    .
    Ale żeby nie było odpowiem na nie(w tym temacie ponieważ praktycznie wszyscy którzy to pisali są bądź byli w WV)

1.a tak na powaznie? czy Barbarzynca to nie kostek czasem?
    2.Sun Tzu trzeba czytac cholera a nie...eeh,nie znacie sie
    3.Trzeba przyznać, że Apocalyps umie sobie wychować przydupasów. Dobry polityk - sam będzie w cieniu zdobywał sławę, a kłócić się za niego będzie hołota.
    4.Apocalyps jeszcze kiedys bedzie prezydentem. nie zdziwie sie ...
    Ad.1: Nie znam nikogo o nicku Kostek, jak przyjdzie Apo na Ts to mu się o niego zapytam.
    Ad.2: Nie zaszkodzi.
    Ad.3: Przydupas hmmm... nie to słowo, może kolega od wielu lat ,obaj mieszkamy na Kujawach i tutaj też się poznaliśmy jako współzałożyciele klanu, razem w naszym klanie  CS zdobyliśmy puchar Polski i wicemistrzostwo europy(cholerne Żabojady) a jednak taktyki Apocalypsa złe nie były, i to dzięki nim mogliśmy wbijać nóż w plecy najlepszym graczom europy.
    Ad.4: Nie zdziwię się.

(click to show/hide)

A które z tych pytań było od ludzi którzy byli z WV ? No chyba, że jestem ślepy no to przepraszam.

PS: Nie musisz od razu naskakiwać na ludzi tylko dlatego że twój bożek przegrał z Argalebem ...

Offline Mangust

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 19, 2011, 21:52:50 »
    Czy ty sobie człowieku żartujesz?
    Spotykasz gracza o 1 w nocy

Ale czy późna godzina w jakiś sposób go usprawiedliwia?

popija drinka(z tego co mówił trzeciego),

Cola z lodem i w szklance słomka?
    (click to show/hide)

grałem na serwie BC, pod innym nickiem gdyż nie chcę być rozpoznawalny(lamię wieczorami)

Pogrążyłeś samego siebie ;P

3.Trzeba przyznać, że Apocalyps umie sobie wychować przydupasów. Dobry polityk - sam będzie w cieniu zdobywał sławę, a kłócić się za niego będzie hołota.

A które z tych pytań było od ludzi którzy byli z WV ? No chyba, że jestem ślepy no to przepraszam.

PS: Nie musisz od razu naskakiwać na ludzi tylko dlatego że twój bożek przegrał z Argalebem ...

To się mogło pojawić ale czy ja wiem czy od ludzi z WV?

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 19, 2011, 23:48:54 »
    Trzecie pytanie (a raczej stwierdzenie) o dobrym polityki Apocalypsie pochodziło ode mnie. Ergo barb spudłował, bo żadne pytanie/stwierdzenie nei pochodziło od WV :P

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 20, 2011, 15:19:40 »
    Koniec świata jest bliski!
    Jeśli przez następny rok znacząco wzrośnie liczba kolejnych dzieci neo...
    ZGINIEMY!
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 31, 2011, 00:44:07 »
    Przepraszam panowie ale tak chciałem nawiązać do kilku postów wyżej. Kto uważa że Barbarzyńca to Kostek (zależy o którego kostka chodzi) .

Ps.jakby ktoś się o niego pytał, Kostek lost in action 35 dni temu ;)

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 31, 2011, 00:55:11 »
    Przepraszam panowie ale tak chciałem nawiązać do kilku postów wyżej. Kto uważa że Barbarzyńca to Kostek (zależy o którego kostka chodzi) .

Dawno nie widziałem równie żałosnej próby nabicia sobie posta... a może osta? :)

Offline Sarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 31, 2011, 11:10:08 »
    Oj Voland masz się czym przejmować...

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 31, 2011, 11:38:40 »

Dawno nie widziałem równie żałosnej próby nabicia sobie posta... a może osta? :)
    Oj Voland masz się czym przejmować...
    Zachowam się jak Wy, czyli hipokryci.
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)