Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SiemANo !!!  (Przeczytany 2213 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kenobi15

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • pWneD (wcześniej MocieKPL)
    SiemANo !!!
    « dnia: Lipca 24, 2011, 23:18:45 »
    Witam all !
    Mam na imie Piotrek (nick w grze : MocieKPL ) Pochodze z województwa Świętokrzyskiego .
    Obecnie zdałem do II klasy Gimn. , jestem dosyć lubiany lecz nie za bardzo przez nauczycieli :D
    Słucham wszystkich podgatunków metalu i rocka z wyjątkiem gothic metalu ;) Obecnie ucze się grać na gitarze klasycznej i trenuje siatkówke , Moim ulubionym filmem jest Star Wars i Transformers ;)
    Lubie strategie i strzelanki jak i MMO . Obecnie gram i w M&B (jakieś pół roku) i w CS (jakieś 1,5 roku ) . Również lubie gry takiej jak Mu online oraz Air rivals .
    Jestem nowy na tym forum ( w sensie rejestracji lecz przeglądam to forum kilka miesięcy ) .
    Obecnie szukam jakiegoś klanu lecz trudno mi sie zdecydować bo we wszystkich mówią , że będzie panować dobra atmosfera , ewentualnie mógłby mi ktoś poradzić do którego dojść i powiedzieć ogólne info o nim ;)
    To chyba na tyle :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2011, 21:18:08 wysłana przez Kenobi15 »

Offline Vernon Roche

• Użytkownik
    Odp: SiemANo !!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2011, 20:33:41 »
    Gwiezdne wojny... Aż mi smaka narobiłeś. :P

Witam na forum!
    Si vis pacem para bellum.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 28, 2011, 23:14:50 »

Jeżeli posiadasz Warbanda to mogę polecić mój klan www.berserkercenturio.aaf.pl
    My mamy miłą atmosferę,dobrych graczy,i zgrany team, a do tego przedział wiekowy w klanie to 14-17 lat, więc się mieścisz :)
    A ogólne info:
    ok 18 graczy, Team Speak 3, serwer do gry, stronkę, częste mecze i sparingi z innymi klanami, przygotowane wcześniej mapki taktyczne(w pańcie, ale zawsze), i ogólnie klan godny polecenia, no i pomagamy nowym graczom ogarnąć podstawy.

PS Witam na TFW
    Pozdrawiam
    BC_Hieronim Klanowy Emisariusz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2011, 23:20:38 wysłana przez barbarzynca »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Yokizo

• BANITA
    • Użytkownik
    • Służę pomocą w sprawie Wiedźmina :D
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 29, 2011, 09:53:35 »
    Witam w swoim imieniu na tawernie four ways!
    Czy robisz kupę, czy robisz hip-hop; rób to do końca!
                                                                                        GrubSon

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 30, 2011, 19:18:31 »

Jeżeli posiadasz Warbanda to mogę polecić mój klan www.berserkercenturio.aaf.pl
    My mamy miłą atmosferę,dobrych graczy,i zgrany team, a do tego przedział wiekowy w klanie to 14-17 lat, więc się mieścisz :)
    A ogólne info:
    ok 18 graczy, Team Speak 3, serwer do gry, stronkę, częste mecze i sparingi z innymi klanami, przygotowane wcześniej mapki taktyczne(w pańcie, ale zawsze), i ogólnie klan godny polecenia, no i pomagamy nowym graczom ogarnąć podstawy.

PS Witam na TFW
    Pozdrawiam
    BC_Hieronim Klanowy Emisariusz

...To nie dział do reklamy.Tak się chyba nie przedstawiasz.(Rozumiem , że pisał tak ale mogłeś to na pw
     przekazać. )  Witamy , świętokrzysk. dokładnie ? Jeżeli mieszkasz w jakimś mniejszym to podaj stolice powiatu.

Offline Kenobi15

• Użytkownik
    • pWneD (wcześniej MocieKPL)
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 30, 2011, 20:21:32 »
    Mieszkam w Zagnańsku ;)