Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Smok  (Przeczytany 8257 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: Smok
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 07, 2007, 10:11:09 »
    Staty podrasować można łatw2o ale z tym powiększeniem to mogą być kłopoty. Pozatym musieli by mieć własne hełmy i zbroje bo by byli np 10x więksi a mieli by normalne hełmy i miecze.
    PS,. fajnie by wyglądała normalna jednostka w takim hełmie ;)

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 07, 2007, 10:29:01 »
    A ja zastanawiam się czy da się zrobić na przykład cyklopów albo olbzymów. Z modelami nie problem, ale nie jestem pewien czy wysokość człowieka z native można podwyższyć aby byli tacy olbrzymi, chodzący w hełmach i z tarczami.

Tez miałem taki pomysł do mojego moda z gigantami ale nie wiem czy da sie takie coś wykonać :P

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 07, 2007, 10:58:26 »
    Nie wiem jak z nowa wersja, ale w poprzednich nie mozna bylo dodawac nowych animacji dla jednostek - dla tego wlasnie nic na prawde oryginalnego nigdy nie powstalo.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 26, 2007, 11:28:55 »
    Wszystko zależy od tego, czy sama gra ma jakąkolwiek możliwość posiadania nowych animacji i czy powstaną odpowiednie programy do modowania. Według mnie wszystko się da, tylko trzeba mieć możliwości.

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 26, 2007, 18:50:31 »
    Nie wiem jak z nowa wersja, ale w poprzednich nie mozna bylo dodawac nowych animacji dla jednostek - dla tego wlasnie nic na prawde oryginalnego nigdy nie powstalo.
    Przecież Raz zmienił animację.. podczas jazdy miecz był unoszony do góry co wyglądało jak szarża

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #20 dnia: Listopada 26, 2007, 19:01:49 »
    Zmienic to zmieniac ale zmieniasz wszystkie animacje. Nie możesz dodac nowych. możesz zrobic animacje niziołak ale wszyscy będą musieli byc nizołkami

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 04, 2008, 12:43:50 »
    Zmienic to zmieniac ale zmieniasz wszystkie animacje. Nie możesz dodac nowych. możesz zrobic animacje niziołak ale wszyscy będą musieli byc nizołkami
    I właśnie szkoda, bo tak to naprzykład w takim TLD mogłyby być krasnoludy, a Gimli powinien być wtedy przyłączalny i powinien narzekać co trochę :)

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 04, 2008, 14:06:46 »
    I właśnie szkoda, bo tak to naprzykład w takim TLD mogłyby być krasnoludy, a Gimli powinien być wtedy przyłączalny i powinien narzekać co trochę :)

Co tam krasnoludy pomyśl o trollach albo i lepszych wargach :P

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 04, 2008, 14:08:25 »
    Tak. Wtedy możnaby nawet zrobić moda opartego na takich grach jak Heroes, Diablo, Baldur`s Gate i innych.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 04, 2008, 15:09:26 »
    A ja chyba słyszałem że w modzie Warrior of Ethernity mają być krasnoludy i gnomy (widziałem screeny).

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 04, 2008, 15:10:51 »
    Byłoby to coś nowego (czyt. ciekawego).

Offline Sebastian1015

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • [ctrl]+[alt]+[delete]...I Życie Staje Się Prostsze
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 04, 2008, 16:39:29 »
    fajnie gdyby w TLD były mumlaki i nazgule . Niestety pewnie to nie możliwe -

Co tam krasnoludy pomyśl o trollach albo i lepszych wargach :P

Offline Geralt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 05, 2008, 20:48:06 »
    Widziałem moda na forum i tam były m.i.n olbrzymy,gnomy,elfy itp (chyba ten artykuł widział Kolba)
    Warhammer Mod
    http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,18748.0.html
    PS. Macie tu moda ze zwierzętami lub innymi stworami na których można jeździć
    http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,27386.0.html
    "Jeśli ktoś uważa ze pies jest najlepszym przyjacielem człowieka,ten nigdy nie oswoił wywerny" Znany Druid :P