Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Eagle and The Radiant Cross v: C3e na 1.011  (Przeczytany 188328 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: The Eagle and The Radiant Cross - mod z bronią palną.
    « Odpowiedź #480 dnia: Listopada 22, 2009, 08:53:59 »
    Ty pytasz poważnie? Liczysz, że ktoś Ci odpowie, gdzi Twói kumpel, zgrał mody na pendrive'a?! To pytanie już nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne...
    Po pierwsze kradniesz (ładniej brzmi "piracisz", ale prawda jest taka że kradniesz), bo nie kupiłeś własnej wersji, tylko "dostałeś od kumpla pirata", a po drugie wystarczy poszukać, tych modów na odpowiednich serwisach do ściągnięcia (np. MBRepository, FileFront), bo o przejrzenie TaleWorlds już nawet Cie nie podejrzewam...

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #481 dnia: Grudnia 01, 2009, 21:57:52 »
    A ja się tymi patchami nie interesuję - zacząłem właśnie nową grę w tego wspaniałego moda. Świetne są kraje, klimat i taka... tak... nie wiem, epickość? Te grupy z "bossami" i przedmioty typu Odkupiciel. Cud, miód.

Witam..mam problem odnośnie modów. Kumpel zgrał mi trzy mody razem z grą i spolszczeniem. Te mody to chyba TLD, The Chaos of War i The Eagle and The Radiant Cross. chodzi o to że nigdzie nie moge znalesc tych modów. ktos moze wie w jakich folderach są one czy maja zmienione nazwy??proszę o pomoc bo juz podpilem wszystkie krolestwa w grze bez modów i chce pograc z modami.

On podpil. Wy nie! Za takie rzeczy to warny. Tak drzewiej bywało...

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #482 dnia: Grudnia 01, 2009, 22:09:10 »
    Chodzi o to że zgrał mi gre i spolszczenie do gry.wszystko ładnie zainstalowałem gra mi chodzi.a on mi powiedzial ze zgral także mody na pendrive ale nie sa wgrane. problem w tym że nie moge ich znalesc a mowi ze napewno zgral    pyt do was gdzie mogą byc tzn w jjakim folderze np???

Może i nie popieram piractwa :, Ale powinny być w modules
    NO SPAM

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #483 dnia: Grudnia 02, 2009, 08:25:35 »
    W tej nowej wersji bardzo mnie wkurza ustawienie Zamku Jelbegi, jest on ustawiony w górach i nie można podjechać, czy znacie jakąś możliwość żeby to poprawić? Proszę o porade łopatologiczną a nie na odwal ;)

Offline RedSoap

• Użytkownik
    Kanionierzy Imperial States _ The Eagle and The Radiant Cross
    « Odpowiedź #484 dnia: Grudnia 03, 2009, 18:06:45 »
    Witam. Jestem nowy na forum i od razu mam pytanie. Gdzie mogę nająć/zwerbować/stworzyć kanionierów armii imperial states? Gram w tego moda i muszę przyznać że jest świetny. Bardzo proszę o odpowiedź bądź odesłanie do innego wątku w którym znajdę odpowiedź. Z góry dziękuje.

Scaliłem z wątkiem o modzie. - proud
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 19:10:23 wysłana przez proud »

Offline matizz

• Użytkownik
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    Odp: Kanionierzy Imperial States _ The Eagle and The Radiant Cross
    « Odpowiedź #485 dnia: Grudnia 03, 2009, 18:10:41 »
    Nie ten temat ....

Tu jest link do tematu http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=791.480 i następnym razem poszukaj sobie zanim założysz nowy wątek...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 18:33:48 wysłana przez matizz »
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: Kanionierzy Imperial States _ The Eagle and The Radiant Cross
    « Odpowiedź #486 dnia: Grudnia 03, 2009, 18:10:52 »
    To nie ten temat.Masz na pierwszej stronie temat poświęcony temu właśnie modwi i tam trzeba było skierować swje pytanie.Jeżeli już napisałeś to proszę admina o przyklejenie teog wątku do tamtego.Tutaj jest moja odpoiwedz:po prostu gdy już nalezysz do Imperial State musisz iść do miasta i wybierasz dodatkową opcję (nie pamiętam jak się nazywała, w każdym bądz razie jest od razu gdy wchodzisz w menu miasta, a ne hcesz się przejść xD).Tam masz 3 jednostki do wyboru właśnie dla tej frakcji.Myślę, że pomogłem, a na następny raz szukaj uważniej wątków.Pozdrawiam!

Do postu up:fajnie, ale może rozwiniesz, bo to co napisałeś to spam.Jakbym był adminem to miałbyś juz na koncie ostrzeżenie...

Offline RedSoap

• Użytkownik
    « Odpowiedź #487 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:23:13 »
    Dziękuję bardzo. Proszę admina o przeklejenie wątku do tegoż właśnie tematu. Przepraszam za kłopoty.

Proszę o rozwianie moich wątpliwości jeszcze raz. Czy można gdzieś kupić ( i czy w ogóle ) canonierke taką jaką maja kanionierzy imperial states?

Edytuj posty, a nie piszesz jeden pod drugim.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 19:51:05 wysłana przez proud »

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #488 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:57:16 »
    olej tą broń. Kup repeater guna. 4 strzaly, celnosc coś kolo 70-80 przeladowanie 18. ale warto. bardzo warto. genialna broń. szybkostrzelność standardowa, tylko ze 4 pod rzad. nic tylko szabelka, 2 packi naboi i graj muzyko :)

edit: a obrażenia też nie kiepskie, coś rzędu 80. więc całkiem zadowalające.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 21:21:37 wysłana przez Moon Eowan »
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #489 dnia: Grudnia 03, 2009, 21:11:55 »
    Czy można gdzieś kupić ( i czy w ogóle ) canonierke taką jaką maja kanionierzy imperial states?
    Nie da się, musisz ją zdobyć jako trofeum.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline RaYeR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #490 dnia: Grudnia 05, 2009, 09:16:20 »
    The Eagle and The Radiant Cross był pierwszym modem w jakiego grałem.Po zrobieniu postaci byłem akurat blisko jakiegoś miasta Nordów (nie pamiętam nawet jakiego) więc zacząłem robić questy dla nich.Później przekonałem się jacy ich pikinierzy są że tak się wyrażę overpower.Niby Swadianie mieli tych swoich ciężkich piechurów i sierżantów jednak Lauriańskim(Hiszpańskim :D) jednostkom nie dawali rady.Przyjemne dla oka tekstury.
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

I am The Argent Dawn - Play Free Online Games
    [img]http://images.quiz.wegame.com/prod

Offline Nexar

• Użytkownik
    • LotR fan <3
    « Odpowiedź #491 dnia: Grudnia 06, 2009, 17:50:12 »
    Hej, mam problem z modem The Eagle and The Radiant Cross , dołączyłem do lwiego tronu , a tu tylko jedna jednostka czyt. biore wieśniaka , awansuje na uzbrojonego wieśniaka i nic , koniec :/ , co zrobić , aby mieć akrebuzerów i inne ?

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #492 dnia: Grudnia 07, 2009, 15:25:53 »
    W Lwim Tronie nie ma arkebuzerów. Są oni w Królestwie Lauriańskim. O ile się nie mylę to w Lwim Tronie masz Elizejskiego Piechura a potem polepszoną wersję tegoż.

ps. Jeśli pokręciłem nazwy to przepraszam, nie mam pamięci.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #493 dnia: Grudnia 08, 2009, 22:00:27 »
    Hej, mam problem z modem The Eagle and The Radiant Cross , dołączyłem do lwiego tronu , a tu tylko jedna jednostka czyt. biore wieśniaka , awansuje na uzbrojonego wieśniaka i nic , koniec :/ , co zrobić , aby mieć akrebuzerów i inne ?
    Zaciągnij się do nich jako najemnik lub zostań ich wasalem, wtedy będziesz mógł rekrutować ich jednostki w ich miastach.

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #494 dnia: Grudnia 12, 2009, 15:07:00 »
    Właśnie zacząłem grac w tego moda i jedno mnie razi do czego już się przyzwyczaiłem, czyli automatyczne dobieranie przedmiotów przez NPC da się to dodać do moda??

Edit:
    Łucznictwo Konne działa na bron palną?? Jestem zielony kompletnie jeśli chodzi o mody z bronią palną.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2009, 21:03:01 wysłana przez TomekDex »
    Formułowicz A: "Nawet szkoda mi punktować ,ale 2 z logiki ,czytania ze zrozumieniem i ortografii."
    Formułowicz B: "Użycie par (przecinek, spacja) w tym zdaniu to jest dopiero strzał w stopę."