Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native] Jatu  (Przeczytany 2406 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline isKra_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: KLAN [JATU]]
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 06, 2011, 12:41:31 »
    Nie mam klanu, ale jestem w klanie.
    Było zrobić zamknięty temat bez możliwości odpowiadania, a nie teraz jęczeć.

EDIT: To, co piszę tutaj, szanowny panie z JATU, nie ma żadnego związku z tym, co pisałem w temacie Grey Order.
    Obrażaj się bo negatywnie oceniłem ten niby klan, który założyłeś i tak szeroko reklamujesz, iż już po raz drugi zrobiłeś o nim temat.

Ty koniecznie chcesz zarobić bana? Ile dasz mi jeszcze pretekstów żeby wlepić ci to trzecie ostrzeżenie? Posty się edytuje.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2011, 15:15:16 wysłana przez sir Luca »

Offline Keczup12

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 07, 2011, 15:17:22 »
    Grunt to post pod postem:) Przestań pisać tu radość Ci to sprawia gadanie na jakiś klan a niech sobie zakładają...

Offline isKra_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 07, 2011, 18:06:33 »
    Nie bronię im zakładania klanu, nawet bym z nimi zagrał gdybyśmy sie przy okazji spotkali na nativie.
    Napisałem co myślę i tyle. Może się okaże, że jestem w błędzie i klan stanie sie mocny.

No więc powodzenia!