Siemka :) Też mam 14, też zdążyłem zedrzeć klawiaturę, też lubię takie gry i książki. Jurek (Jurand wg niektórych z klasy :D ) Ja już się dawno przywitałem, ale zmieniłem się bardzo odkąd tu przybyłem. Miałem wtedy niecałe 12 lat. Aktualnie o sobie może napiszę:
Muza:
U mnie się jak Chiński ciągnie na prawdę. Troszkę Michaela Jacksona, trochę Marka Grechuty, sporo piosenek, których tytułów i wykonawców nie znam, Sabaton, Rebellion, Iron Maiden, Dream Evil, jedna piosenka Shakiry :) , i duuuuuużo więcej, aż nie chce mi się przypominać sobie. Głownie metal jednak.
Gry:
Głównie strategie i RPG, ale mogę tylko przykłady podać, bo jakbym miał wymieniać co mam na półce, co zgubiłem ja/koledzy co się zniszczyło to bym ze 4 postów potrzebował, ale ogólnie to Gothic, NWN, Diablo (wiem wiem Hn'S), Etherlords 2, StarCraft 1 i 2, Settlers 1-7, Kozacy, Total War'y, Twierdza i wieeeeeeeeeeeeeele wiele więcej. Wymieniłem tylko to w co ostatnio pogrywam.
Książki:
Uuuuuuuuuuu tu ciężko tak samo albo i bardziej jak z grami :) . Mogę się poszczycić Siewcą Wiatru i kontynuacją Zbieraczem Burz, 6 książkami z serii chronologicznej R.A Salvatore'a (7 ktoś nie oddaje do biblioteki od października więc stoję w miejscu), Wiedźminem, Harrym Potterem, Trylogią Sienkiewicza, Star Wars'y czytam też trochę, zacząłem czytać książki T. Canavan i wiele wiele więcej tego będzie. Ciężko wymienić i mi się nie chce nawet przypominać.
Filmy:
Tu to już jak złoto Zakazane Piosenki, Ogniem i Mieczem, Potop, Władca Pierścieni, Matrix, Gwiezdne Wojny, właśnie Sherlocka Holmes'a oglądam, Pieniądze to nie wszystko (pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to...), Star Trek'i niektóre i duuuuużo więcej.
Tymbark, zaginiony bracie mój, witaj :p. Też chciałem przeprosić za zachowanie gdzieś tak w środku mojego pobytu (Wojna słowna z jednym z użyszkodników, za którą mi te 2 warny krzyczą pod nick'iem) i mam nadzieję że już lepiej.. Kurde, pewnie za tego posta dostanę bana, bo chiba niezły offtop :( Na wszelki wypadek żegnam wszystkich :)