Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DzikiePola][AmRW] Amurski Regiment Wojskowy  (Przeczytany 3704 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Saminar Razumowski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: AmRW - Amurski Regiment Wojskowy
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 20, 2011, 09:37:50 »
    W tą sobotę? Myślę iż, sparing to dobry pomysł, ale nie tak szybko . Muszę mieć większa liczbę osób, a ponadto, powinienem troszkę ludzi zmobilizować, zrobić z 2 treningi i co najważniejsze, wszyscy powinni mieć słuchawki i teamspeaka. Może, za 2 tyg w sobotę hmm? Co ty na to?

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 20, 2011, 09:38:54 »
    Nam to Pasuje :)

Offline Saminar Razumowski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 20, 2011, 09:39:39 »
    Ok, ale proszę o kulturę i szacunek  ze strony członków waszego klanu, pisze tak z uprzedzeniem :)

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 20, 2011, 09:47:03 »
    Już ty się o to nie martw, lepiej zajmij się ogarnianiem klanu ;p

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 20, 2011, 13:37:59 »
      Naprawdę nie powinieneś się martwić o kulturę ze strony naszego klanu, bo w końcu my to nie LKP :p
    I skoro to sparing 4fun to możemy zagrać na naszych nowych mapach.

Offline Pitek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 20, 2011, 14:04:15 »
      Naprawdę nie powinieneś się martwić o kulturę ze strony naszego klanu, bo w końcu my to nie LKP :p
    I skoro to sparing 4fun to możemy zagrać na naszych nowych mapach.

Na jakiej podstawie piszesz te obrazliwe teksty pod zarzutem klanu LKP?
    To nie my robimy voty żeby wyrzucić kogoś z serwera publicznego, bo jest w LKP(To nie nasza wina że przewyższamy was skilem kilkukrotnie)
    Łuki konne to nasza broń i mamy to w dupie czy się pogodzicie z tym czy nie
    A kolejne to obrażanie uczuć religijnych nickami pokroju
    CzKR_Jezus
    Tadeusz dzieweczko najpierw spójrz na siebie i swój klan a później pisz obrazliwe teksty na innych.
    Tadeusz jeżeli naprawdę trzeba to LKP zmiażdży was po raz kolejny na sparingu , jak to zrobiliśmy już około 10 razy(prawie zawsze była wygrana do 0 dla LKP)
    Więc...

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 20, 2011, 14:11:17 »
    Nie znamy kogoś takiego, nie jest od nas z klanu. Kickujcie gnoja.
    A co do LKP- apocalyps, proponuję nie dyskutować, wszyscy Cię i Was znają, co do skilla to cóż... Ich może tak ^^
    Ale nie o tym piszę. Patrzajcie ludziska!

Слава Україні!

Offline Matkowski

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 20, 2011, 14:12:50 »
    Panie Pitek, chciałbym zauważyć kilka rzeczy:
    1) Rozumiem, że przed wielką reaktywacją, o jakże wielkiego LKP nie byłeś w tym klanie i tym samym nie wiesz jakie było LKP
    2) Nie pisz dziecinnych tekstów bo były apele to zaprzestanie takich tego typów postów, więc się z łaski swojej zamknij, a jak masz jakieś sprawy do Tadka to na PW.
    3) A teraz suchar dnia... LKP ma kilkakrotnie lepszy skill od CHoHu... tak, tak można już się śmiać...  

A i jeszcze jedno, z chęcią zagrałbym z wami pokazał, że wasze spamerskie łuki i bachmaty na bawełnianych nogach są, naprawdę, niczym...

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 20, 2011, 14:44:03 »
    Poza tym Chohu mialo tylko 4 sparingi z LKP, 2 wygrało i 2 przegrało, więc nie wiem skąd masz te kosmiczne liczby sparingów.

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 20, 2011, 14:52:20 »
    Pitek to Apocalyps widać , przechwala się itp prawdziłem w ich liście klanowej i nie było go . A mówi że tam należy , sprawdzicie se ale na pewno zaraz zmieni jak tylko zobaczy mój post
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline dynek55

• Użytkownik
    • Ssij
    « Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 20, 2011, 14:54:29 »
    Na jakiej podstawie piszesz te obrazliwe teksty pod zarzutem klanu LKP?
    To nie my robimy voty żeby wyrzucić kogoś z serwera publicznego, bo jest w LKP(To nie nasza wina że przewyższamy was skilem kilkukrotnie)
    Łuki konne to nasza broń i mamy to w dupie czy się pogodzicie z tym czy nie
    A kolejne to obrażanie uczuć religijnych nickami pokroju
    CzKR_Jezus
    Tadeusz dzieweczko najpierw spójrz na siebie i swój klan a później pisz obrazliwe teksty na innych.
    Tadeusz jeżeli naprawdę trzeba to LKP zmiażdży was po raz kolejny na sparingu , jak to zrobiliśmy już około 10 razy(prawie zawsze była wygrana do 0 dla LKP)
    Więc...

już ci mówię przeczytaj post  http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7410.0

a i jak Piterek to Apokalips to to jest multikonto a to jest zabronione http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=768.0

Offline Pitek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 20, 2011, 15:22:50 »
    No cóż...
    Ja słyszałem i widziałem screeny z kilku meczy(około 10)
    Z czego CHoHU wygrało tylko 1(gdzie mieli ponad 2 krotną przewagę liczebną)
    Faktycznie , ja dołączyłem do LKP niedawno,ale zaskoczę was grałem wcześniej w klanie RP i nie żałuję że przeszedłem do LKP
    w LKP nikt nie traktuje mnie jak śmiecia, w LKP nikt nie wylatuje mi z textami "My jesteśmy Trójca Święta" a takie rzeczy spotykały mnie w RP.
    Proszę ludzi z upadłej VII(Krystianek) o powstrzymanie swoich ludzi np. VIIDzikiStasiek przed tekstami w kierunku graczy LKP pokroju: Jesteś Apocalypsem, podpowiem wam Apocalyps gra pod własnym nickiem LKP_ApocalypsPL
    Ja gram pod nickiem LKP_Kark, i także byłem wyrzucany z serwera publicznego(klan CHoHU robił głosowania nad daniem kicka)
    a gdy pytałem się za co odpowiadali:
    jesteś z LKP
    Używasz łuku konnego
    Jesteś Apocalypsem(to mnie nawet rozbawiło ja gram inaczej niż Apo, choć on mi pomaga w ogarnięciu łucznictwa i manuala)
    w LKP gra więcej osób niż tylko Apo, zrobiliśmy ostatnio duże redukcje jeżeli chodzi o dzieci NeO pokroju CHoHU ale nadal jest nas około 10 i cały czas nasze szeregi się powiększają
    Proszę o zaprzestanie obrażania klanu LKP i naszych graczy!

PS W grze używam innego nicku więc Ssijcie
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2011, 15:26:43 wysłana przez Pitek »

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 20, 2011, 15:32:43 »
    PS W grze używam innego nicku więc Ssijcie
    Używasz nicku "Lkp_Ssijcie"? Coraz poważniejsze kompleksy, apciu. ;)

Offline Matkowski

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 20, 2011, 15:33:08 »
    Czekaj, czekaj... 10 sparów z LKP? Hahahahahaha! Człowieku! Dobry jesteś! Nie wiem kto pomagał ci liczyć, ale to na pewno Apo bo on zawsze miał problemy z liczeniem(nawet zrobiliśmy składkę na kalkulator, ale gdzieś pieniądze przepadły). Szkoda, że mamy nowe forum to z archiwum polazłbym tobie ile sparów z LKP wygraliśmy, a ile graliśmy... ogarnij się i proszę nie pisz takich durnowatych postów, bo to jest tylko żałosne...

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 20, 2011, 15:37:39 »
    Apocalypsie przestań strugać idiotę, wszyscy dobrze wiemy że nie ma drugiego takiego cymbała na tym forum który by tak zażarcie próbował obrazić czy to RP czy to całe SDP. W całej karierze klanu RP jest tylko jedna osoba która odeszła z żalem z naszego klanu i to nie bynajmniej ty gdyż ta osoba myśli o powrocie do nas. Zachowujesz się jak gówniarz, nikt cię nie lubi a twoje jedyne wytłumaczenie to "Bo oni się mnie boją", "bo ja jestem łucznikiem konnym" a prawda jest taka że wszyscy mają to w nosie kto czym gra, a ty jedynie próbujesz zwrócić na siebie uwagę. Na dodatek kłamiąc że byłeś w RP pokazujesz że masz tylko kompleksy, chyba po prostu zazdrościsz innym klanom z SDP że udało im się stworzyć normalne klany, które potrafią się zorganizować i coś zagrać kiedy ty tym czasem siedzisz i się nudzisz.