Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer duelowy! (Polski)  (Przeczytany 7522 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: Serwer duelowy! (Polski)
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 25, 2011, 18:19:12 »
    No Pacman mapka bardzo fajna, podpisy też fajne, chociaż ten z manualem mały błąd w literówce :P
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Fafaron

• Użytkownik
    • Po prostu Pacman.
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 26, 2011, 17:56:05 »
    Nawet dwa błędy, ale nie chciało mi się już poprawiać. Jeśli ktoś ma jakieś problemy i pomysły związane z mapką- co można ulepszyć lub poprawić, niech pisze.
    Cytat: Konfederat
    Tak dla ułatwienia ja nie pisze przecinkow. bo się gubię gdzie je postawić.

Offline Sarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 27, 2011, 17:50:25 »
    Jak dla mnie możecie dodać jeszcze wyszukiwanie użytkowników na stronie z rankingiem.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 27, 2011, 18:51:58 »
    Jak dla mnie możecie dodać jeszcze wyszukiwanie użytkowników na stronie z rankingiem.

Na razie pracuje nad systemem który będzie wypisywał z którymi graczami mamy dodatni stosunek walk wygranych/przegranych, remisowy oraz ujemny.
    (To już prawie skończone)

Po tym zrobię sobie małą przerwę od serwera duelowego, bo mam ciut prac przy Grunwaldzie, których odłożyć nie mogę.

Następnie mam w planach na liście zawodników zrobić jakieś informacje, czy gracz gra często rzadko (Jego aktywność) itp itd.

Kolejne na liście prac jest coś, co jest ściśle tajne ;)

To tak w ramach napisania, że strona cały czas będzie się rozwijać.

Odnośnie wyszukiwarki graczy, to jestem dość sceptyczny, ponieważ dałem Wam możliwość zmieniania nicków, to sama wyszukiwarka nie była by tak efektowna jak by się mogło wydawać, też dość szybko można graczy wyszukać przez CTRL+F, może podepnę wyszukiwarkę pod system do wypisywania z kim się wygrywa/przegrywa, żeby można było wpisać nick a później być przenoszony na stronę z tymi 'statystykami'

Podczas pisania tego teksty na serwerze zostali zbanowani
    EWN_Jarl_Kamil
    EWN_rek_Shivaki
    z powodu specjalnego teleportowania innych graczy (wzięli duel i zamiast walczyć biegali po mapie teleportując innych uczestników zabawy) Każde zachowanie które na celu ma utrudnić zabawę innym graczom będzie surowo karane

« Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2011, 19:01:35 wysłana przez inco »