Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: "Nowy Chan" - problem z zadaniem.  (Przeczytany 17644 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: "Nowy Chan" - problem z zadaniem.
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 01, 2011, 23:36:03 »
    Wystarczyło w jednym temacie. Jak przy okazji o coś się zapytać to nic się nie stanie.
    Chanat nie powinien walczyć z RP po sojuszu, dziwne. Co do pułków, odsyłam do założonego przez ciebie tematu.

Offline mieszabeton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 21, 2012, 15:17:14 »
    Słuchajcie, mam chyba gorszą sytuację od reszty w tym temacie. Pokonałem wszystkie armie Chanatu Krymskiego, przejąłem wszystkie miasta i nie dostałem żadnego komunikatu. Kiedy pytam jednego z moich murzów jak idzie nam wojna z Chanatem to odpowiada, że my mamy 4 armie, oni 0. Co to oznacza? Nie mam żadnego z dowódców w niewoli u siebie, ale podejrzewam, że część z nich jest w niewoli u pozostałych państw. Tyle, że komunikatu jak nie było tak nie ma. Proszę o pomoc!

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 26, 2012, 02:10:55 »
    Pisali już w tym temacie, szukanie nie boli - masz złapać wszystkich tatarów, jeśli jeszcze państwo istnieje, to znaczy że jakiś tatar błądzi z oddziałem gdzieś na mapie świata i musisz mu armię zniszczyć.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline morsik2006

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 02, 2016, 10:59:48 »
    czesz     mam   misje  w    rp   Nowy Chan    już    podbilem wszystkie   miasta    z mehmetem   gerejem    i   wyszlo mi ze pokonalem chanat krymski     ale     i trzeba teraz w tej misij   zmusic gereja zeby zawarl pokój z rzeczpospolitą        co mam   zrobic??????

Pisz po ludzku bo to co teraz nabazgrałeś jest ledwo czytelne //Trebron
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2016, 17:02:31 wysłana przez Trebron2001 »