Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [II Kolejka]WV v HITMEN  (Przeczytany 2411 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 360
    [II Kolejka]WV v HITMEN
    « dnia: Maja 29, 2011, 17:23:28 »
    vs

WV vs HITMEN
    Witajcie! Proszę by w tym temacie, kapitanowie lub osoby przez nich wyznaczone uzgodniły termin spotkania(macie czas do niedzieli 05 czerwca) eweuntalne rozszerzenie liczby graczy, oraz mapy i frakcje!
    Obu stronom życzę, powodzenia!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: [II Kolejka]WV v HITMEN
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 31, 2011, 23:35:40 »
    Może niedziela 19:00?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 01, 2011, 08:03:12 »
    Z tego co już ustaliłem z Okocha kilka dni temu to walczymy w niedzielę o 14:00

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 05, 2011, 15:54:04 »
    WV 16:4 HITMEN

(click to show/hide)

GG.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 05, 2011, 16:11:02 »
    Tak fajny mecz ciesze się, że mogliśmy pograć 16 vs 16. Dzięki za mecz.
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 05, 2011, 16:29:03 »
    Dzięki panowie za mecz, ostatni raz w sparingu z udziałem więcej niż 12 osób po obu stronach grałem chyba w sierpniu poprzedniego roku xd, a dla większości naszych graczy to był pierwszy raz. Pokazaliście w trakcie całego meczu świetne zgranie konnicy i ich nieprzeciętne umiejętności, każdy nalot kończył się masakrą xd.
    Dzięki jeszcze raz.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 05, 2011, 17:06:13 »
    Swietny sparing:) Naprawde fajnie się walczyło.To pierwsza tak wielka bitwa w historii naszego klanu i bardzo się udała.Wiadomo że przeciwnik z najwyższej półki więc ciężka batalia ale toczyliśmy wyrównaną walkę - 4 rundy nasze i aż 3 rundy remisowe gdzie ostatni wilk uciekał na remis- więc aż przez 7 mieliśmy przewagę- to tym bardziej sukces że taktyki wymyśliliśmy 10min przed meczem:p.Gratuluje wygranej WV oraz dziękuje moim zabójcom za świetną grę:)

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 05, 2011, 17:17:19 »
    Również muszę podziękować Wilkom za miłą grę, oraz za duże składy, po trochu po to kupowałem Warbanda by grać w dużych bitwach, a nie męczyć się 8 na 8.

Pozdrawiam i gratuluje wygranej.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 05, 2011, 17:54:07 »
    Im większe składy tym ciekawiej wygląda sparing i dużo przyjemniej się gra. Pamiętam jak w Sacred Band i w początkowych fazach REF'u rozgrywaliśmy całkiem sporo takich "dużych" bitew. Większość z nich z zaprzyjaźnionym klanem shieldings i einhenjar ( na pewno przekręciłem nazwę, ale nie chce mi się sprawdzać:P). Pamiętam bitwy kiedy graliśmy nawet po 20 i więcej graczy. Wracając jednak do tematu, gratuluję wilkom wygranej i dobrej gry. Na uwagę zasługuje na pewno konnica, która zabijała prawie w każdej rundzie więcej naszych niż łucznicy i piechota razem wzięci. Szkoda tylko tych rund kiedy ostatni z wilków uciekał na remis.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 05, 2011, 18:56:38 »
    Szkoda tylko tych rund kiedy ostatni z wilków uciekał na remis.
    Na to jest jedna metoda. Powtarzanie remisowych rund albo kara przegranej rundy w wypadku chamskiej ucieczki bez żadnego nawiązania walki.

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 05, 2011, 19:18:26 »
    Kalp tutaj były rundy powtarzane, ale wiadomo, że takie rundy nie zawsze sie wygra;) jak sie mogło zdarzyc wcześniej

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 05, 2011, 19:28:57 »
    A, no tak, źle to zinterpretowałem, przecież zostało rozegrane 20 rund (16:4). Na taktyczny remis nic nie zrobisz. W poprzednich turniejach na Taleworlds też były takie przypadki. Bodajże przy okazji meczu CoR-AB była zażarta dyskusja na ten temat. No, ale jak już napisałem, póki regulamin nie przewiduje w takich wypadkach punktu za rundę dla drużyny mającej zdecydowaną przewagę w wciąż żyjących graczach [np. 8 na 1] to nie ma się do czego przyczepić.

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 05, 2011, 20:47:20 »
    3 pkt dla WV ! Gratuluje !

Offline Blackitt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 06, 2011, 00:58:36 »
    Dobry mecz ze strony Hitmanów. Generalnie dobrze strzelaliście, i elastycznie zmienialiście taktykę. Przyznam że przy walce pozycyjnej mieliśmy problemy. Wygraliśmy kawalerią, piechotą i chamskim meczowym cwaniactwem, przyznam te dwie a może nawet trzy rundy wam wyszarpaliśmy. Mam nadzieję ,że nie będziecie nam mieli tego za złe. To mecz jak każdy inny, nie chcieliśmy oddawać żadnego punktu.