Heh... jak mówiłem już Wam na TeamSpeak`u, rezygnacja z władzy i odejście Blachy to kolejne porównanie historyczne - mam tu na myśli Henryka Waleziusza, który po śmierci brata, króla Francji, zbiegł do niej, rezygnując jednocześnie z pełnienia władzy w Rzeczpospolitej. Oby tylko nie skończyła się przygoda z Warband Blachy jak życie Waleziusza, który został zamordowany przez fanatycznego mnicha. Mam tu na myśli shakowanie konta steam lub całkowity crash kopii Warbanda należącej do Blaszki.
Cóż panowie, PE w całym swoim istnieniu przeżywało wiele rozłamów, odejście Belzeba i Kamikadze w marcu, na przełomie maja i czerwca odeszli Horace i poprzedni lider Jagielon, co potem wyszło nam na dobre, jak zapewne pamiętacie :)
Idźcie do przodu, widzę, po postach na forum chęć walki w Was, nie poddajecie się i dobrze ! Nie taki kryzys przezywało PE, a jednak dalej pozostaje na scenie i trzyma wysoki poziom. I powodzenia w ENLu :) Zróbcie to, na co wielu liczy - wywalczcie awans do dywizji A ! Jak dla mnie jesteście faworytem. Tylko do zawodów nie podchodzcie jako pewni siebie faworyci.
Liczę na Was, że osiągniecię to, co mnie się z Wami nie udało ! :)