Akosmo pisał, że patrole działają dobrze. Widocznie nie do końca dobrze działają, skoro u nie których nie działąją ;p
Sprawdzałem patrole na wersję 1.191 i 1.185 i zero problemów z patrolami. Są, hasają po mapie, walczą i nie znikają no chyba że mają pecha i dostają łupnia od wrogów. Nie wiem czemu tak u ciebie jest, jedyne pomysły jakie mi przychodzą to:
1- Grzebałeś w plikach (ręcznie lub programami).
2- Tworzysz zbyt duże patrole.
3- Nie masz wystarczająco denarów w skarbcu.
4- ??? masz wirusa który pożera ci patrole.
Akosmo proszę wrzuć to na HotFile, albo mediaFire bo nie mam premki na egoFiles, a kasa na końcie mi sie skończyła i nie doładuje se na chomiku PLZ
Postaram się wrzucić w niedzielę na szybki upload (nocą, pamiętaj że mam wolny internet). Nie wiedziałem że Egofiles ma limit 1000 pobrań (swoją drogą to są wakacje a wy już pożarliście 1000 pobrań!). Dobra wiadomość to taka że jak się wyrobię to będzie to wersja exe czyli instalator i ta wersja powinna zawierać kilka poprawek graficznych. Co do chomikuj to trzymam tam pliki tylko dlatego że nikt ich nie skasuje czy skończy się limit typu ilość pobrań lub 30 dni. Co do aktualizacji do 1.158 to niestety na razie nie znalazłem rozwiązania problemu z moim dyskiem, ale i tak mam już dość tych patchy (nie zdziwię się jak jeszcze wyjdzie 1.159 czy 1.160)