Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grą wieloosobową  (Przeczytany 1152 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _czarny_

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z grą wieloosobową
    « dnia: Kwietnia 29, 2011, 08:52:15 »
    Mam dwa problemy,
    pierwszy: kiedy chcę zagrać w multi to przy większości serwerów pojawia się coś takiego: "Ten serwer działa na nowszej wersji (1.136) modułu niż ta której w danym momencie używasz (0.000) Chcesz teraz odwiedzić stronę modułu?" przechodzę na tą stronę i nic tam nie ma. A wersję gry mam 1.133
    drugi: kiedy już znajdę jakiś serwer to najczęściej po kilku sekundach pojawia się komunikat: "Runtime Error! Program C:\Gry\Mim DP\mb-oim.exe This application has requested the runtime to terminate it in an unsual way. Please contact the application`s support team for more information" po czym gra się wyłącza
    Czy ktoś miał podobny problem i wie jak to rozwiązać? Z góry dziękuję za pomoc

Problem rozwiązany
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2011, 12:30:36 wysłana przez _czarny_ »

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Problem z grą wieloosobową
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 29, 2011, 15:05:09 »
    Gra dała ci odpowiedź, wgraj patch 1.136. Łatka powinna być na stronie cdprojektu.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline dynek55

• Użytkownik
    • Ssij
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 04, 2011, 13:31:11 »

Offline Szarik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 13, 2011, 18:50:29 »
    Tylko ze ja mam dokladnie ten sam problem i mam zainstalowanego patcha wiec to nie w tym tkwi problem macie jeszcze jakies pomysly w czym moze byc ten oto wielki problem

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 17, 2011, 06:59:33 »
    Wyszedl nowy patch którego jeszcze Polacy nie maja a ma wyjsc.. w najblizszych dniach
    Retarded are everywhere