Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: VII Legion Odrodzenia Rzeczypospolitej  (Przeczytany 1772 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Odp: VII Legion Odrodzenia Rzeczypospolitej
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 21, 2011, 14:38:02 »
    Jak sie nie myle to jest to klan do MM-moda? Bo żadnego z tych graczy w życiu nie widziałem w Native..Jestem za tym żeby zrobić osobny dział dla klanów pod mody, bo takie temat jak ten tylko niszczą dział (bez obrazy oczywiście- po prostu wg mnie powinno być osobne miejsce na mody bo z sytuacją na oficjalnej scenie te klany nie mają nic wspólnego).A klanowi życzę rozwoju i powodzeń na polu bitwy

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    Odp: VII Legion Odrodzenia Rzeczypospolitej
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 21, 2011, 14:48:41 »
    Jestem w 100% za pomysłem kolegi powyżej. Ciężko sie połapać na pierwszy rzut oka który klan jest do jakiego modułu. Naprawdę dobrze by było gdyby zostaly zrobione dwa osobne działy do klanów jeden do native a reszta do innych modów.