Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warto kupić ?  (Przeczytany 1928 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carlo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warto kupić ?
    « dnia: Marca 27, 2011, 21:09:43 »
    Witam, pewnie była cała masa takich tematów lecz w nich nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Więc przed dwomatygodniami zakupiłem M&B Warband zdążyłem zjednoczyć połowę Caldarii, teraz zastanawiam się nad kupcem podstawowej wersji Mount and Blada, tylko czy się opłaca ? Nie zauważyłem żadnej większej różnicy między tymi grami. Proszę podać swoje argumenty za tak oraz za nie, będę na pewno wdzięczny.
    "Nauka jest niezmierzonym morzem dobrej wody. Im więcej jej pijesz, tym bardziej jesteś spragniony" ~ Anonim

Offline matilon

• Użytkownik
    Odp: Warto kupić ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 28, 2011, 19:18:09 »
    Warband to zwykła podstawka, w tym że ma multi, jedną frakcję więcej, możliwością założenia własnego państwa, możliwością ślubu, lepszą grafiką i parą innych dupereli. Oprócz tego to jest samo.
    Według mnie, jeśli masz Warbanda, to nie opłaca się kupować podstawki, chyba że bardzo ci zależy.i

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 28, 2011, 21:22:44 »
    Popieram, podstawka poza tym jest bardziej niedopracowana i fabularnie gorsza, mniej możliwości itp. Itd.
    (click to show/hide)

Offline carlo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 28, 2011, 22:13:32 »
    Dzięki za szybkie odpowiedzi, w takim razie kupuję Ogniem i Mieczem : )
    PS: Jeszcze żadna gra mnie tak nie wciągnęła żebym grał w nią na okrągło przez tydzień :) Po prostu nobel w kategorii gier komputerowych, a tymczasem dobranoc :)
    "Nauka jest niezmierzonym morzem dobrej wody. Im więcej jej pijesz, tym bardziej jesteś spragniony" ~ Anonim

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 28, 2011, 23:02:15 »
    Tylko kup Dzikie Pola a nie pierwsze Ogniem i Mieczem.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 29, 2011, 09:19:20 »
    I koniecznie pobierz patcha bo bez niego ani rusz
    (click to show/hide)

Offline carlo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 29, 2011, 14:39:46 »
    Dzięki za odpowiedzi. Dzikie pola ? Mam rozumieć że to jest tak jak podstawówka MiB oraz Warband ? No i czy kupię tą grę w empiku lub media markt w wersji pudełkowej ?

Offline ProstaK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 29, 2011, 17:39:45 »
    w media expert kupowałem 2 dni temu Dzikie Pola, nie wiem jak w empiku jest.

Offline matilon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 29, 2011, 17:53:39 »
    Dzięki za odpowiedzi. Dzikie pola ? Mam rozumieć że to jest tak jak podstawówka MiB oraz Warband ? No i czy kupię tą grę w empiku lub media markt w wersji pudełkowej ?
    Zwykłe Ogniem i Mieczem zrobione jest pod M&B, a OiM: Dzikie Pola pod Warband.

Offline carlo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 29, 2011, 19:43:20 »
    Oh dzięki, no myślę że temat do zamknięcia :) Zaraz tylko gdy zjednoczę Caldarię ruszam do media lub empiku. Szkoda że media expert jest dopiero w Bochnii choć jak będę zdesperowany to na pewno poświęcę 20min drogi busem :) Naprawdę jestem wam wdzięczny, pozdrawiam !