Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Honor  (Przeczytany 3038 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kaczor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Honor
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 27, 2011, 13:16:00 »
    A jeszcze się zapytam czy jak mam Zamek Asugan i Narra to w tym zamku jest moja żona minister itp a ja chce żeby oni byli w Narra a nie w Asugan jak to zrobić?

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 27, 2011, 13:31:15 »
    Musisz przenieść swój dwór do miasta Narra . Powinna być taka opcja gdy wchodzisz do miasta i żeby to zrobić musisz mieć przy sobie narzędzia i rolkę aksamitu.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Kaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 27, 2011, 15:20:23 »
    Tylko że tej rolki aksamitu niemoge nigdzie znaleźć do kupienia

Offline Kaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 27, 2011, 17:04:04 »
    Jeszcze jedno pytanko zrobiłem ucztę i mam pełno jedzienia picia itp powiedziałem żonie żeby wysyłać zaproszenia i dostałem takie zadanie Zamierzasz dostarczyć towary do Zamek Asugan, by przygotować ucztę, która ma sie odbyć w najbliższym dogodnym terminie.Niewiem co mam zrobić bo dostarczyłem jedzienie a mam na ukończenie tego zadania 14dni pomocy

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 27, 2011, 17:15:53 »
    Tylko że tej rolki aksamitu niemoge nigdzie znaleźć do kupienia

No to poszukaj :)
    Jeszcze jedno pytanko zrobiłem ucztę i mam pełno jedzienia picia itp powiedziałem żonie żeby wysyłać zaproszenia i dostałem takie zadanie Zamierzasz dostarczyć towary do Zamek Asugan, by przygotować ucztę, która ma sie odbyć w najbliższym dogodnym terminie.Niewiem co mam zrobić bo dostarczyłem jedzienie a mam na ukończenie tego zadania 14dni pomocy

Na ucztę potrzeba chyba jeszcze olej i przyprawy a co do zadania to o ile dobrze pamiętam to wystarczy chyba zagadać do żonki że już wszystko gotowe czy jakoś tak( oj dawno już uczt nie wyprawiałem xD )
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein

Offline Kaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 27, 2011, 18:26:57 »
    Ja mam 29 chlebów, 1 kurczak 8 beczek piwa 1 świnia 15 winogrona 6 oliwek 4 kiełbasy 1 koszyk owoców 3 kapusty 4 sery 5 win 2 mięsa 6 dzbany z oliwa 2 ryby 3 worki zboża 1 miód 3 worki przypraw i 1 worek soli i mi przy niej niemam nią że już gotowe cos mam jeszcze kupić?

Offline adamk23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 27, 2011, 19:31:01 »
    Ja mam 29 chlebów, 1 kurczak 8 beczek piwa 1 świnia 15 winogrona 6 oliwek 4 kiełbasy 1 koszyk owoców 3 kapusty 4 sery 5 win 2 mięsa 6 dzbany z oliwa 2 ryby 3 worki zboża 1 miód 3 worki przypraw i 1 worek soli i mi przy niej niemam nią że już gotowe cos mam jeszcze kupić?

No nie wiem jeśli to impreza jednodniowa to starczy ale jak cały weekend zamierzacie balować to coś się jeszcze przyda xD

A tak na poważnie to jeśli masz to zadanie do dokup jeszcze jakieś produkty i daj jej może zadanie będzie wykonane.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2011, 19:38:57 wysłana przez adamk23 »

Offline Kaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 27, 2011, 19:49:40 »
    Kurde tyko ja juz niemam miejsca w spichleżu i niewiem co za co wymienić :d:p