Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy zauważyliście zmianę w zachowaniu graczy z GSE oraz "kultury" gry na serwerze?

TAK
    16 (22.5%)
    NIE
    48 (67.6%)
    50/50
    7 (9.9%)

Głosów w sumie: 69

Autor Wątek: [Native][GSE] Green Street Elite  (Przeczytany 3102 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [KLAN] _GSE_ Green Street Elite
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 15, 2011, 17:06:09 »
    Luciferek. Sam zachowujesz się jak dziecko z tym Rhodok fixem. Oskarżasz ich o to dlatego że grają tą frakcją ? Tak samo ja was mogę posądzić o Nord fixa dlatego że lubicie nimi grać ? Co najmniej dziwne. I proszę mi tu nie pisać o tym że twoja tarcza pada na 3 bełty bo to żałosne.

Wyjśc do was z dobrą inicjatywą a wy od razu gównem obrzucacie ;] A później płaczecie że ZKM jest złe,niedobre,najgorsze,że was jadą,wyzywają,obrażają,poniżają i psują wam opinię,sami ją psujecie takimi postami,i takimi klanowiczami ! ;]

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 15, 2011, 17:17:11 »
    Ja proponuje złagodzenie tej dyskusji. Nie oskarżac się o jakieś fixy, czity itd. bez dowodów.
    Bo inaczej, to tutaj Sir_Luca wkroczy do akcji. :D

Offline KoRn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 15, 2011, 17:18:29 »
    ZKM wchodzi tylko po to aby sięi kłócić z GSE. Pan Sokół powiedział ''Duncan, my twoich przeprosin nie przyjmujemy myślisz że jak przeprosisz to już po sprawie ? Masz bana na naszym servie hahahaha ! ''. Ani razu się nie zdarzyło aby nie było kłótni. Uspokój swoich ''klanowiczy''. Jedyny Sosna potrafi grać normalnie. A tak w ogóle to ja nie jestem w GSE. Bywam czasem na ich TS więc postanowiłem włączyć się do sprawy.

Widocznie inaczej się nie da... Zamykam temat, macie czas na ochłonięcie.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2011, 17:26:02 wysłana przez sir Luca »