Widzę, że chłopaki adamk23 i ałtsajder jak zwykle robią kawał doskonałej roboty starając się pomagać wszystkim, którzy mają problem z tą kompilacją Florisa. Pamiętam, gdy zakładałam ten temat to zazwyczaj będzie dyskutowało się na różne tematy, ale nie sądziłam, że 98% postów będzie związanych właśnie z C++ i Runtime Error :/
Swoją drogą, dziękuję i podziwiam za cierpliwość i czas poświęcony za pomaganie członkom tegoż forum.
Ja kilka razy przymierzałam się do powrotu do M&B WB z modyfikacja Florisa, ale zawsze cos wypadło, jak nie jakiś World of Tanks, to TESV Skyrim albo Fallout 3 lub Fallout New Vegas :)
PS. na widok postu z fotką babci pokazującej palec mało nie spadłam z fotela :)
Pozdrawiam.
No wiesz....Ostatnio z Adamkiem zastanawialiśmy się, czy nie zacząć kopiować swoich postów w odpowiedzi na te same pytania...
Wiem, że jestem cham, i prostak, ale muszę się do Ciebie uśmiechnąć - wiesz o co chodzi...o pierwszą stronę :p
Jak widzisz, nie tyko ja ;)
I'm sure the first post will soon be adjusted, so you can download it from there too :).
No własnie!
Odnośnie wizyty, Sznownego
monnikje, który jak wiecie, jest jednym z Twórców tej wspaniałej modyfikacji, który właśnie oznajmił, że wersja PEŁNA 2.5 została wydana...
@monnikje!!
Thank you for the great news and this great modification!
Even tough I still don't understand any Polish, it's great to see such an active Floris community.
Don't, try...Probably, Polish language is one of the most difficult language and the world... ;)
Yes, this forum is great interest with FEMP, but it is sad that most of the posts concerned to problems with the mods work(RunTime C++, etc.).I hope that this will change with new(most stable) version and we'll be more talk about the gameplay... :]
Once again!
Thank you!
PS.I'm so sorry, for my (very)bad english, but I'm very tried.Its late night and have just got back from work ;/
Jeszcze raz dla wiadomośći!!
Wersja PEŁNA 2.5 została wydana, za co bardzo dziękujemy!!!
Jeżeli, ktoś miał problemy z działaniem poprzednich wersji, zaleca się pobrać i zainstalować na czystą instalację WARBAND, modyfikację, którą można pobrać stąd
FLORIS MOD PACK 2.5 PEŁNA WERSJADostępne wersje do pobrania to:
- Basic: To native z paroma dodatkami, takimi jak:, muzyka, dźwięki, przedmioty. Jeżeli chcesz zagrać w Native z kilkoma dodatkami, ta wersja jest dla Ciebie
- Gameplay: Ta wersja jest "chudszą" wersją moda, dzięki czemu ludzie o słabszych komputerach będą mogli zagrać we Floris
- Expanded: Ta wersja zawiera wszystko co oferuje Floris.
- Dev Suite: Jeżeli jesteś modderem i chcesz się pobawić z Florisem, to jest coś czego potrzebujesz: źródła i wszystkie zasoby, które potrzebujesz do stworzenia własnej wersji.
PS.Link będzie również w moim podpisie!
Pozdrawiam!