Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Okupy  (Przeczytany 9375 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    Odp: Okupy
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 29, 2011, 14:48:56 »
    Żeby potem sie rozmyślić i przestać być Twoim "murzynem ".
    (click to show/hide)

Offline Abba

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Troll seregant
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 11, 2011, 10:07:36 »
    Ja tam lubię tego murzyna. Zawsze dogadywał się z typem kobiety którego nie trawię (Mathleid)
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta //Mat Berserker

Offline ascoqa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 16, 2012, 15:16:46 »
    Witam. Ja mam pytanie odnosnie więźnia (pewien Książe). Otóż został zchwytany przez mojego lorda i osadzony w moim zamku. Minęło już ponad 30 dni w grze a nikt mi nie zaproponował okupu, ani też ten Książe nie uciekł (jak to czasem bo długiej odsiadce bywa). Wypuścić się go nie da. Sprzedać też nie. Moge jedynie go przenieść z więzienia do więzienia, lub trzymać w "sobie". Problem w tym, że ten Książe zostałby przezemnie przeciągnięty na moją strone (lubi mnie na 100pkt i ma konflikt ze swoim królem). Ale rozmawiać z nim się nie da (mówi tylko "nie planuje uciekac Panie" itp, albo "udanej podróży").

Offline Deadris

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 16, 2012, 15:34:07 »
    Po długich wojnach w moim mieście Dhirim zgromadziłem około 300 więźniów połowę z nich złapali moi lordowie, którzy nie posiadali zamków i nie mieli gdzie umieszczać swoich więźniów. Zarobek spory bo na jakieś 60tyś denarów. Z wiosek najczęściej dostaję około 5-6tyś.

Offline ascoqa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 16, 2012, 15:41:10 »
    No to ja wiem, ale mi chodzi o to, aby go uwolnić z moich rąk (ironicznie to brzmi).

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 16, 2012, 19:09:53 »
    Przenieś go do swojego oddziału i rozbij obóz na kilka dni w szczerym polu. Jest wysoka szansa, że ucieknie.

Offline Condemned

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 23, 2012, 22:10:13 »
    Moim zdaniem zdecydowanie najlepszym sposobem na kasę jest sprzedaż więźniów.

Prowadzę własne państwo, moją stolicą jest Suno gdzie non stop kręci się mnóstwo śmieci. W czasie pokoju zabieram 10 towarzyszy z bronią obuchową i robię obchód. W ciągu tygodnia spokojnie zbieram z 200 więźniów (biorę 45 wracam, wrzucam ich na garnizon i tak w kółko.)
    200x70 ok. za więźnia=14000 a do tego dochodzi kasa po bitwach + kasa ze sprzedaży łupów.

Mój aktualny stan konta to 430k denarów.