Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG mod problem  (Przeczytany 1988 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michael860

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    cRPG mod problem
    « dnia: Stycznia 09, 2011, 00:01:12 »
    Mam dwa problemy mianowicie gdy włączam cRPG mod i juz jestem na jakims serverze to wywala mnie do pulpitu a gdy juz gram to jak wbic przynajmniej 5 lvl jak sie ma widły ;/

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: cRPG mod problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 09, 2011, 09:08:43 »
    Zbyt trudne by było napisać w istniejącym temacie?
    Żeby wbić 5 lvl z widłami biegaj za wszystkimi i zdobywaj expa i pieniądze. Staraj się dźgać wrogów. Ja zawsze jak miałem hatcheta to bilem wszystko co się da, żeby wspomóc kolegów z drużyny. Czasami biegała jakaś puszka bez hełmu to ją dziabałem w głowę i zabijałem. Pamiętaj - Wspomagaj tak jak możesz. Rób chociaż za sztuczny tłum, trochę poblokuj wrogów, pokop ich i podźgaj. Najlepszy sposób.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline michael860

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 09, 2011, 12:49:09 »
    Dzięki , a jak rozwiązać pierwszy problem ?

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 09, 2011, 13:22:45 »
    Mnie wywalało jak nie miałem nowego patcha. Ewentualnie ściągnij wszystko od nowa i wejdź na jakiś EU_CRPG.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 10, 2011, 12:27:53 »
    Panowie,

Jeśli nie zauważyliscie - cRPG przeżył wielkie przeobrażenie, tzn. pojawił sie długo oczekiwany Patch który zmiienił charakter gry. W tej chwili xp i gold naliczany jest od minuty gry, niezaleznie od połozenia delikwenta, a noszenie ekwipunku kosztuje.... poza tym dotychczasow lvl został obniżony i wszytkie punkty są do rozdania na nowo.

Czyli:

biegaj za wszystkimi i zdobywaj expa i pieniądze.

jest kompletnie nieaktualne.

Link do Patcha:

http://www.mbrepository.com/file.php?id=2247

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży