Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błędy, bugi - link do systemu raportowania błędów w pierwszym poście!  (Przeczytany 118252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sylwester1997

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Błędy, bugi - link do systemu raportowania błędów w pierwszym poście!
    « Odpowiedź #405 dnia: Kwietnia 12, 2012, 20:24:03 »
    Wyskakuje mi błąd jak wchodzę na serwery  do The Deluge (dokładnie jest tak na wszystkich). Oto ten błąd:
    http://img838.imageshack.us/img838/4605/warbands.jpg

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #406 dnia: Kwietnia 12, 2012, 20:27:11 »
    Odpalaj przez launcher  z pulpitu.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Sylwester1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #407 dnia: Kwietnia 12, 2012, 20:40:17 »
    Nie pomaga to.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #408 dnia: Kwietnia 12, 2012, 23:06:47 »
     Hejka.
    Proszę, a wręcz błagam, o coś zrobienie z bugiem przy najemniku szkockim. Nie wiem czy inne jednostki też to mają ale właśnie przed chwilą te jednostki tak miały. A mianowicie przy wyrzucaniu broni i podnoszeniu jej muszkiet już był naładowany. Nie wiem czy jeszcze ,,x,, wciskali czy nie ale bug uprzykrza grę dy kilku takich nadużywa podczas bitwy.
     A pro po, niejaki Krzysztof_Dowgird szczególnie dał się we znaki, nic sobie z tego nie robił, po mimo zwracania uwagi, aż przegiął i na szczęście pool z banikiem przeszedł. Niestety chwilę później przeniósł się inwazję i rozprzestrzenił tego buga niczym chorubsko na pozostałych graczy i tak teraz mamy kompanię bugowców. A tam pool nie przejdzie bo boty... -.- Klimat psuje, grę psuje. Coś mi się zdaje że się doigra i wkrótce gracze zrobią mu egzekucję ^^

EDIT: No i stało się. Teraz wszyscy strzelcy na inwazji tego używają. Z tego co zauważyłem dragon z muszkietonem też to wyczynia, więc chyba każdy strzelec to może zbugować. I plaga poszła... teraz tylko czekać na patha bo sam przeto wszystkich nie wytłukę za zaburzanie naturalnego ekosystemu obsługi broni palnej ;)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2012, 23:47:24 wysłana przez Filcefix »

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    « Odpowiedź #409 dnia: Kwietnia 13, 2012, 15:10:04 »
    No i obnażyłeś główną broń RW :D.  Hehe, żartuję :D. A tak w ogóle to ten bug towarzyszy od najwcześniejszych wersji Deluge'a, a może nawet WFaS'a.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 15:41:56 wysłana przez matiflo »

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #410 dnia: Kwietnia 13, 2012, 15:29:10 »
     Oooo nawet nie wiedziałem. To nie wiem czemu wczoraj o nim się dopiero dowiedziałem, a raczej ujrzałem. Może po prostu trafiałem na uczciwych graczy, ogarniętych graczy, dobrych graczy, spoko graczy, graczy... hehe albo po prostu bugerów którzy bali się tego używać, po czuli na sobie piętno admina! Buhaha :D No nic. Najlepiej zapomnieć jak by tego w ogóle nie było.

Offline Szyder

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #411 dnia: Kwietnia 13, 2012, 19:07:57 »
    Heh koledzy sobie strzelają z mieczy...
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #412 dnia: Kwietnia 13, 2012, 19:24:12 »
    Mało wiesz o tym modzie jednak ;p
    Są to kombinowane rapiero-miecze, z których MOŻNA strzelać jak z pistoletu.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #414 dnia: Kwietnia 16, 2012, 15:57:07 »
    Ja mam coś do zgłoszenia. Postanowiłem znów zacząć grać. Zassałem sobie patcha, odpalam grę, wchodzę na jeden z serwerów inwazji, a tam cuda nad cudami. Kiedy chce strzelić, nagle moja postać rozszerza ręce, jakby broniła komuś wstępu, niektórzy wrogowie wyglądają jak Rayman bez tułowia, a wielu przedmiotom brakuje mesh'ów, przez co przy wybieraniu eq wyskakuje error na errorze. Ponadto, przy wybieraniu sztandaru, po przejściu do którejś tam z kolei strony, gra się crashuje i wywala do pulpitu, nie wspominając że niektóre bannery to wielka czarna plama. To tyle ode mnie, mam nadzieję że to pomoże ;)
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #415 dnia: Kwietnia 16, 2012, 16:00:31 »
    To chyba ty masz jakieś wielkie problemy, bo ja jakoś takich jak ty nie zauważyłem, a gram więcej od Ciebie. Zrób reinstall, albo nie wgrałeś jakiegoś patcha.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #416 dnia: Kwietnia 16, 2012, 16:36:18 »
    Ja mam coś do zgłoszenia. Postanowiłem znów zacząć grać. Zassałem sobie patcha, odpalam grę, wchodzę na jeden z serwerów inwazji, a tam cuda nad cudami. Kiedy chce strzelić, nagle moja postać rozszerza ręce, jakby broniła komuś wstępu, niektórzy wrogowie wyglądają jak Rayman bez tułowia, a wielu przedmiotom brakuje mesh'ów, przez co przy wybieraniu eq wyskakuje error na errorze. Ponadto, przy wybieraniu sztandaru, po przejściu do którejś tam z kolei strony, gra się crashuje i wywala do pulpitu, nie wspominając że niektóre bannery to wielka czarna plama. To tyle ode mnie, mam nadzieję że to pomoże ;)
    Wygląda na to że nie wgrałeś wszystkiego, bo brakuje Ci ciuchów i tekstur flag między innymi.
    Pozdrawiam.

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #417 dnia: Kwietnia 16, 2012, 18:45:37 »
    Musisz ściągnąć wszystkie patche po kolei.

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #418 dnia: Kwietnia 18, 2012, 20:14:38 »
    Sorry za dbl post, ale ta sprawa wymaga osobnego rozważenia. A więc, dzisiaj nastąpiła aktualizacja warbanda, co za tym idzie nie działa wse, co za tym idzie nie działa The Deluge. Mam nadzieję że ta sprawa zostanie szybko rozwiązana.

I po raz kolejny Taleworlds zepsuło życie dziesiątkom ludzi.

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline Ans

• Użytkownik
    « Odpowiedź #419 dnia: Kwietnia 18, 2012, 20:26:04 »
    Ściągaj z TW wersje 1.143 póki jest jeszcze dostępna i zainstaluj ją osobno.
    Tymczasowo powinno załatwić problem.