Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)  (Przeczytany 329534 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rivo03

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: SZUKAM MODA... (Jeśli szukasz nie zakładaj nowego wątku!)
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 11, 2011, 10:42:59 »
    Witam, zadam pytanie ale wiem że rozlegnie się wrzawa typu"poszukaj na forum", "google nie boli". Ale skoro jest to odpowiedni temat to zaryzykuje chociasz staram się najpierw sam rozwiązać problem a potem pytać. Czy jest (lub będzie) mod w realiach warhammera (nie 40 000). Wiem że coś w ten deseń jest ale do zwykłego m&b, a mi chodzi o warbanda 1.134. Nie musi być pl, w końcu od czego są słowniki wyrazów obcych? ;) Nie musi też być dopieszczony w 100%,byle by był w tym klimacie. Jak ktoś coś wie na ten temat to błagam o odpowiedz, w ostateczności klimaty Lotra (ale tu chyba też pod zwykłego m&b niestety). Więc zanim runie lawina oburzenia udzielcie pomocy sigmarycie;) Z góry dziękuje za każde info w tej sprawie.

Jak byś nie wiedział tu jest dział o modach do warbanda, a nie do zwykłego m&b. A co do pytania to może The Horde Lands v 1.22?

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 11, 2011, 16:03:08 »
    Co do Warhammera to nie mam zielonego pojęcia ale mod w klimacie Lotr'a jest nawet robiony przez naszych rodaków co do wersji moda i czy już jest do pobrania musisz sam sprawdzić o tu
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline maik2000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 20, 2011, 20:39:45 »
    Jak już wszyscy tu piszą to ja też zadam pytanie. Czy jest jakis mod do warbanda 1.134 fantastyczny? Czyli jakieś orki, elfy, zombie itp.
    Ponawiam pytanie.
    Mount & Blade - Gra nie na śmierć ale za życie.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 20, 2011, 22:08:53 »
    Jest taki mod MP fantasy persisant world, ale prawie nikt w go nie gra (informacje w subforum "mody do warband - multiplayer). Jest także dość świeży i mało znany mod "elven patch" (zobacz w modach na TW). Więcej na razie ukończonych toto nie ma.

Offline maik2000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 21, 2011, 16:05:30 »
    Ja gram w Singla :/
    Mount & Blade - Gra nie na śmierć ale za życie.

Offline Tapase

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 02, 2011, 21:31:10 »
    Emm... Szukam czegoś z piratami, bitwami morskimi, rozbudowanym handlem? Jedyne co grałem to mod Pirates! pod .808 i na czas tej bety było całkiem fajnie. Dziś jednak już nie spełnia mych oczekiwań. Wiem o modzie Pirates and fishmod, jest on jednak cały czas w etapie konstrukcji... Przepraszam że będzie to aż w dwu tematach ale posiadam zarówno podstawkę jak i 'rozszerzenie'.

Pozdrawiam serdecznie!
    - próba przeniesienia Wojny o Pierścień na silnik M&B!
    "Mod nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, lecz właśnie wtedy kiedy ma na to ochotę." - Gandalf do moderów.

Offline Dexter666

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 02, 2011, 22:55:23 »
    @Aldred

Od jakiegoś czasu powstaje Warhammer mod na Warbanda, i zapowiada się moim zdaniem wyśmienicie

http://translate.google.com/translate?hl=pl&rurl=translate.google.pl&sl=ru&tl=pl&u=http://rusmnb.ru/forum/index.php%3FPHPSESSID%3Dd8c3e78f260020cf507df88cffdb2afb%26topic%3D3870.0

Tu masz link do forum. Ja języka rosyjskiego niestety nie znam, a tekst jest przepuszczony przez translator (co w efekcie daje tylko trochę mniej skomplikowany bełkot), ale od biedy da się z tego coś zrozumieć. Poza tym na kolejnych stronach znajdziesz sporo screenów, które powinny Cię zainteresować dość mocno.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 02, 2011, 22:58:10 »
    Czy jest jakiś mod (może być w fazie produkcji) multiplayer o wojnie secesyjnej?

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 03, 2011, 08:33:30 »
    Masz u mnie piwo Dexter666, mod zapowiada się znakomicie. O ile nie dopracują War Sworda, to ten jeśli wyjdzie bije go na głowe. 3 frakcje to może i mało ale jeśli wprowadzą tyle opcji...pozostaje czekać;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Dexter666

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 03, 2011, 13:14:41 »
    Fakt że 3 frakcje to mało...ale jesli wierzyć autorom, w finalnej wersji moda będzie można poprowadzić do boju wszystkich mieszkańców Starego Świata. Patrząc na wykonanie wojowników Chaosu szczęka mi opadła, i nie mogę się już doczekać kiedy pokażą krasnali, lub jaszczury z Lustri :).i

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 03, 2011, 13:29:05 »
    To samo było ze mną kiedy zobaczyłem tych wszystkich wojowników chaosu. Wyglądają tak samo (a przynajmniej bardzo podobnie) jak w Warhammer Mark of Chaos.
    Jeśli nikt nie znalazł tematu na talewords to tutaj jest link: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,133702.0.html  Jestem ciekawy jak twórcy przygotują multiplayer w świecie Warhammera.
    A żeby nie zaśmiecać, czy jest jakiś mod umiejscowiony w Azji/jakiejś części Azji? Najbardziej zależało by mi na singleplayer i okresie zbliżonym do średniowiecza, ale niekoniecznie. Oprócz Shogun Moda i WWII China Battlefield nie znam żadnego.

Offline matilon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:43:43 »
    Może ktoś mi napisać, które mody zawierają "Polished Landscapes"?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:44:39 »
    Vikingr, WFaS.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Szair

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 07, 2011, 16:06:32 »
    Wie ktoś może, czy istnieją mody kompatybilne z save'ami usprawniające oblężenia ( więcej drabin lub inne bajery ) lub zwiększające pole bitwy tak, abym miał więcej czasu na ustawienie jednostek nim zetre się z wrogiem ?

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 17, 2011, 20:53:56 »
    Szukam moda, który w całości rozgrywałby się w jednej lokacji tzn nie byłoby przechodzenia do mapy. Takie RPG, tylko ze wszystkimi zaletami M&B, czyli bieganie ze sporą obstawą, jazda konna... Wiem, że pewnie czegoś takiego nie ma, bo taki mod jest w najlepszym przypadku trudny do wykonania, ale widziałem już różne cuda, jak np czołgi więc kto wie...