Mospanowie historia to przedziwna(epic fail) . Przybyłem mym wierzchem marki fiat odmiana panda do ów Rzeszowskiego miasta gdzie spoglądnąwszy na półkę "nowości" ujrzałem około półtorasta okładek! Jednak mój wzrok sokoli wypatrzył kozaka oraz skrzydlatego husarza. Odwracam lico pudełka , a tam co? Cena. 80 talarów. Wołam :
-Rodzicielko! Jak ja Cię Kocham! Popatrz jeno. To gra mych marzeń ! A tu jeszcze księga imć Komudy herbu Kościesza pod tytułem zacnym "Krzyżacka zawier*cha" Tylko 27,90 !
-Dobrze. - odparła
A tak na serio to dojechaliśmy do domu i już wyjąłem grę z reklamówki a tu moja mama :
- To dostaniesz pod choinkę.
Tutaj moje pytanie :
Podajcie mi typy , gdzie może być ta gra schowana?
Przeszukałem pokój gdzie to mogło być, ale nie za bardzo mogę cały, gdyż moja mama wchodzi tam co 45 sekund. Na szczęście w środę wracam wcześniej ze szkoły (przepadły mi dwie lekcje i kończę po pięciu ;p) to przeszukam odpakuje z foli szybko przepiszę klucz seryjny podmienię tą płytkę z płytką ze starego oim
, żeby się nie zorientowała mama jakby wcześniej wróciła. Następnie szybko zainstaluje oim dzikie pola włożę tam spowrotem płytkę , i stan nienaruszony.
Jak by co robie to też dla was. W końcu trzeba Rąk do multi :P