Hmm, myślę że zakupie Trollshaws i Misty Mountains. Dzięki tym dwóm lokacjom będę miał płynną rozgrywkę i dam radę dobić do tego 50 levela.
Bo np według mnie nie opłaca się kupować North Downs. Może i jest tam 125 questów i nie jest to takie drogie, jednak gra idzie w tedy w drugą stronę omijając questy dostępne za darmo oraz questy fabularne. Ewentualnie można potem zakupić Eregion jako dopełnienie do Trollshaws i Misty Mountains i płynną drogę dalej, ku Morii. Dalej to by było tak, np. Lothlórien, Isengard... ale to już by musiała pójść wielka kupa kasy :P Teraz za te trzy pierwsze lokacje (Trollshaws, MM i Eregion) zapłacę 1000 tp z groszami. Więc opłaca się, szczególnie jeżeli jest to permanentnie montowane na naszym koncie na wszystkich serwerach. A szkoda wydawać tp na jakieś inne bzdety typu outfity, mounty czy miejsca w garderobie, bo według mnie w LOTRO Store nie ma nic ciekawego :P Już lepiej pofarmić na Skirmishach i kupić coś ciekawszego za Marki (Marksy czy jak tam się to pisze) (niektóre rzeczy z LOTRO store można zakupić właśnie za Marki zdobyte w grze), bądź po prostu czyhać na aukcjach.