Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 143477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    Mówi się , że coś dupy nie urwywa ale tutaj urwało , a nawet stajniki latają ^;^ .
    Dobra robota Panowie !

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    Popieram.
    Bardzo dopracowane i dobrze odwzorowane.
    Co najlepsze, mod pack sięga nie tylko mundurów!

Dobra robota!
    Gratuluję i oby owy pack umilił wam grę.
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Dlaczego flaga frakcji ma kolor biało-czerwony?

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Mówi się , że coś dupy nie urwywa ale tutaj urwało , a nawet stajniki latają ^;^ .
    Dobra robota Panowie !

Popieram.
    Bardzo dopracowane i dobrze odwzorowane.
    Co najlepsze, mod pack sięga nie tylko mundurów!

Dobra robota!
    Gratuluję i oby owy pack umilił wam grę.

Dziękuję Wam bardzo za słowa uznania.

Dlaczego flaga frakcji ma kolor biało-czerwony?
    Biało-czerwona, ponieważ frakcja nazywa się "Duchy of Warsaw", o czym zapomniałem z tego wszystkiego napisać. x)

EDIT:
    Napiszę do Ciebie na steam, bo nie chcę tutaj spamować.

Piekne mundury, jestem pewien tez ze sa 100% zgodne z historia, nowa muzyka i ekran ladowania. Ogolnie, kupa swietej roboty :) Nie rozumiem tylko nowej frakcji, jest to po prostu zastapiona Francja, czy osoba frakcja, cos à la Mod 4pp za MM, kiedy moglo byc uzywane tylko do treningow?
    To jest tylko zastąpiona Francja.
    « Ostatnia zmiana: Maja 07, 2013, 20:17:32 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    Ale dlaczego flaga Księstwa Warszawskiego jest biało-czerwona?

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32

Bo taka była???????? Da fuq

Offline RezZczwartego

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Nie była taka, świnko.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Piekne mundury, jestem pewien tez ze sa 100% zgodne z historia, nowa muzyka i ekran ladowania. Ogolnie, kupa swietej roboty :) Nie rozumiem tylko nowej frakcji, jest to po prostu zastapiona Francja, czy osoba frakcja, cos à la Mod 4pp za MM, kiedy moglo byc uzywane tylko do treningow?
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Veinrus

• Użytkownik
    "Barwy biała i czerwona zostały uznane za narodowe po raz pierwszy 3 maja 1792. Podczas obchodów pierwszej rocznicy uchwalenia Ustawy Rządowej damy wystąpiły wówczas w białych sukniach przepasanych czerwoną wstęgą, a panowie nałożyli na siebie szarfy biało-czerwone. Nawiązano tą manifestacją do heraldyki Królestwa Polskiego – Białego Orła na czerwonej tarczy herbowej."

Paczka jest początkiem naszej pracy - Rome'a i mojej. Frakcja, nad którą pracujemy to Francja... będzie ona z czasem bardziej polska. Zmieniliśmy wszystko to co można było. Polskie akcenty widnieją wszędzie tam, gdzie było to możliwe. Do tego wszystkiego polskie melodie „podnoszą ducha” podczas bez czynnego ładowania. Z następną aktualizacją dodamy sapera oraz kanonierów, a także polskie głosy i wiele więcej...

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    Ale nadal to nie barwy Księstwa Warszawskiego!

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #100 dnia: Maja 07, 2013, 20:56:56 »

Matim, zrob cos takiego samemu :) Docen ile oni musieli wlozyc w to pracy i jeszcze wloza...

Paczka jest początkiem naszej pracy - Rome'a i mojej. Frakcja, nad którą pracujemy to Francja... będzie ona z czasem bardziej polska. Zmieniliśmy wszystko to co można było. Polskie akcenty widnieją wszędzie tam, gdzie było to możliwe. Do tego wszystkiego polskie melodie „podnoszą ducha” podczas bez czynnego ładowania. Z następną aktualizacją dodamy sapera oraz kanonierów, a także polskie głosy i wiele więcej...

Widze ze  teraz kompletnie spolszczycie Francje :) Dobrze, nie chcieli nam dac Xiestwa, to wy zrobicie swoje xD
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Patyk_1

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #101 dnia: Maja 07, 2013, 20:59:21 »
    Matim, zrob cos takiego samemu :) Docen ile oni musieli wlozyc w to pracy i jeszcze wloza...

Widze ze  teraz kompletnie spolszczycie Francje :) Dobrze, nie chcieli nam dac Xiestwa, to wy zrobicie swoje xD

To już się zgodzę, jeżeli chodzi o Matima.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #102 dnia: Maja 07, 2013, 21:06:28 »
    Konstruktywnej krytyce mówimy nie, powodzenia w tworzeniu czegoś samemu.

EDIT:Ewakuuję się stąd.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #103 dnia: Maja 07, 2013, 21:13:05 »
    Słaba prowokacja :)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Maja 07, 2013, 21:16:30 »
    Biało-czerwone... chyba, że chodzi ci o flagę?!