Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola  (Przeczytany 163726 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dudeq1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola
    « Odpowiedź #240 dnia: Grudnia 25, 2010, 12:25:02 »
    A tryb pojedynczy?;> Sory ale zależy mi na odpowiedzi, bo do niedzieli promocja jest na Gram.pl ! 25% taniej gre można kupić. W poniedziałek już będzie kicha...

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #241 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:05:26 »
    Ja słyszałem tyle głosów na nie i tyle na tak, że zakup to jest loteria.

Prawdziwa gra na multi zacznie się chyba, jak udostępnią pliki do samodzielnego stawiania serwerów dedykowanych. Teraz to chyba tylko najbardziej zdesperowani grają regularnie przy pingach 100 wzwyż.

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #242 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:14:02 »
    Dudeq zadajesz te pytania w każdym temacie...odpuść sobie, wystarczy że napiszesz w jednym.

Ja wczoraj odpaliłem multi Dzikich Pól i zawiodłem się. Pingi rzędu 80, 90 na Polskich i ponad 100 na tych snow serwerach to zdecydowanie za dużo do płynnej gry. Do tego nie widzę tam zbyt wielu silnych graczy i nikt nie chce bawić się w duele:) Cóż...to nie Warband:)

Nie wszyscy posiadają pingi rzędu 80, 90 i ponad 100 ale fakt faktem że większość ludzi ma po te 80-90, ale nie zgodzę się z tobą że to nie jest płynna gra. Przy takim pingu czuję się jakbym grał na 40-60 być może to przez niski poziom niektórych graczy, jednak jestem przekonania że powyżej 110 nie da się już grać płynnie. Co do silnych graczy racja dużo ich nie ma ale za to dużo jest snajperów którzy są dla mnie udręką :/.

Dudeq podałem ci dwa linki które prowadziły do wątków w których mogłeś zadać pytanie a nie zadać pytanie w każdym z nich :/ może nikt nie zauważy że zrobiłeś mały spam ;p. Po za tym udzieliłem ci odpowiedzi w twoim temacie czy ty potrafisz czytać :/?

Pozdrawiam
    Wambo

Offline dudeq1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #243 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:27:05 »
    Nie trzeba od razu obrażać. Twoje odpowiedzi były dosyć nieprecyzyjne więc wolałem jeszcze dopisać, przeczytałem opinie innych ludzi i są różne. Jedni tak drudzy tak.

Nadal nie rozumiem jak to działa z tymi aktywacjami. Nadal nie wiem

Nie odpowiedziałeś do końca na pytanie
    " 3. Interesuje mnie tylko tryb pojedynczy. Czy jest tyle bugów co w Ogniem I Mieczem?

Miałem ogólnie zakupić wcześniej Ogniem I Mieczem ale się wstrzymałem chciałem zobaczyć jakie będą opinie i widać było że nie jest za ciekawie, nie naprawili nadal bugów z OiM, więc teraz kieruję pytanie do was i chcę usłyszeć wasze opinię."

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #244 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:40:32 »
    Ja mam pytanie odnośnie singleplayera.
    Ta gra jest albo tak trudna w odróżnieniu od Warband, albo mam coś nie tak.
    Otóż rekrutuje ludzi w obozach (brak rekrutacji w wioskach jest już wielką porażką). Mam rekrutow, walcze najpierw z jakimiś złoczyńcami, dezerterami, aby wbić im doświadczenie. I co? I właśnie nic. Zero awansów, kompletnie nic. Walcząc z armiami np. Szwecji, albo Kozaków dostaje w dupe, nawet walcząc z sojusznikiem. Do dupy jest z taką grą co na 16% trudności wygląda ona jak Warband na 60%.
    Proszę o rady co robić. Najlepiej jak bym zaczął od początku. Sejw usunąlem, iż wybrałem chyba najgorszą opcję  - przyłączenie sie do Rzeczpospolitej.
    Z góry dzięki.

Offline 4ECH

• Użytkownik
    « Odpowiedź #245 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:47:13 »
    w wioskach możesz rekrutować :D wystarczy że masz dobre stosunki z tą frakcją lub chyba złożyłeś przyrzeczenie królowi tej frakcji lub wioska należy do ciebie ;]

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #246 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:52:44 »
    Moze mi ktos napisać co robić od samiuśkiego pocżatku, aby osiagnac sukces :D?

Offline Zagorix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #247 dnia: Grudnia 25, 2010, 14:21:29 »
    Witam mam takie zapytanko odnośnie OiM czy flaga,herb   z krzyżem kawaleryjskim gdzie u dołu jest taki płotek<szlaczek> należy do herbów Rzeczypospolitej czy Siczy Zaporoskiej?jest to dla mnie ważne;)

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #248 dnia: Grudnia 25, 2010, 17:15:40 »
    Mógłby ktoś zamieścić screena z listą serwerów, z menu głównego, z menu tworzenia wyglądu postaci i z ekwipunku? Bardzo proszę :)

Offline Kamiloss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #249 dnia: Grudnia 25, 2010, 19:55:53 »
    Mógłby ktoś zamieścić screena z listą serwerów, z menu głównego, z menu tworzenia wyglądu postaci i z ekwipunku? Bardzo proszę :)

Piszesz to na każdej stronie tego tematu, stary weź się ogarnij!

Offline pawelcio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #250 dnia: Grudnia 25, 2010, 20:01:32 »
    Andre kup to zobaczysz!
    Nic nadzwyczajnego tam nie ma . Eh... co za ludzie.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #251 dnia: Grudnia 26, 2010, 01:18:44 »
    Dobra, przepraszam, ale ZANIM kupię, chcę dokładnie zobaczyć, jak się ma sprawa z serwerami. Słyszałem, że mało osób, ale chciałbym to dokładnie zobaczyć. A screen z głównego menu chciałem z ciekawości. Tak ciężko być miłym i zamieścić głupie screeny, hę?

Offline Zagłoba Kmicic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #252 dnia: Grudnia 26, 2010, 11:36:44 »
    A po co screeny? Menu główne takie jak w Warbandzie tylko z husarią w tle.A co do multiplayera to raz gra więcej a raz mniej ludzi.
    "Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości''

Offline Zagorix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #253 dnia: Grudnia 26, 2010, 12:30:18 »
    Witam mam takie pytanko a mianowicie w M&B OiM:DP v.1.134 robiąc misje czarny hetman mam znalezc radziwila , przeszukalem wszystkie miasta(karczmy) gdzie moge go znalezc?Czy to z serii kolejny bug? Prosze o szybka odp

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #254 dnia: Grudnia 26, 2010, 12:50:32 »
    Wystarczy w którejś  z karczm zagadać (chyba) "podróżnika" i za 30 waluty dowiedzieć się gdzie jest Janusz... Później jedziesz tam i go znajdujesz - nic trudnego.