Moim zdaniem ten mod wymaga jeszcze bardzo wiele pracy, żeby go doszlifować, a i tak trzeba by było powrzucać mnóstwo feature'ów, żeby dorównał najlepszym. Generalnie mody z tego okresu mają jakoś bardzo trudno, oprócz tego jest nadal robiony Age of Change ii(to trochę późniejszy okres), kompletnie tandetny chiński 16th century, Renaissance upadł i chyba tylko ten jakiś francuski o Joannie ma jakąś przyszłość. To już PoPa można uznać za lepszego moda z klimatem XV wieku niż ten :P
Kurczę akurat jak chcę wejść na forum talewordls po długim czasie, to strona padła... wth
Dothis <- zobacz ranking modów, choć według mnie Floris wcale nie jest taki super jak ludzie uważają, imho najlepsze mody na WB to Brytenwalda(imho to powinien być płatny dodatek), Silverstag, Light&Darkness i TLD jak go już spatchują. Ale nie grałem w mody od Acosmo oraz w Perisno i Phantasy Calradia, a te szybko zystały popularność. Poza tym są mody, które może nie są jakieś super, ale są ciekawe, chociażby mody amerykańskie od Gabrilduro, SoD, Blood and Steel