Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRT] Sarmatians  (Przeczytany 42434 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [Klan] Sarmatians
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 21, 2010, 10:53:29 »
    Wiesz, co? Przestań pisać nie mające sensu posty. Wczoraj Cię pokonałem, więc miej trochę honoru. Albo po prostu obrażanie innych to twoje hobby i sprawia Ci to przyjemność, albo (nie chcę Was urazić) rodzice Cię nie wychowali. Nic Ci nie robię, a ty od razu stajesz się agresywny. ???

Pozdrowienia od Tajulka

PS:Przed pojedynkiem z MikiBar'em mówiliście, że jak go pokonam, to mnie odbanujecie. I co?
    I tak uważam, że jesteś noobem, ale to nie ma znaczenia. Zaspamowałeś mnie najszybszą glewią w grze, zanim zdążyłem kliknąć lewy przycisk to ty już miałeś drugi atak naszykowany "honorowo" wygrałeś jakiś tam 1vs1. I co z tego? Myślisz, że teraz będę się grzeczniej do Ciebie odzywał? Hahahaha! Pojedynek zaakceptowałem tylko dlatego, że nie wypada odmówić, a do twoich dziecinnych skarg i polli oraz moich obraz to się ma nijak.

Pozdrawiam,
    Miki z Baru!

A... i jeszcze prosiłbym o zaprzestanie spamu w tym temacie. Jak znów jakieś wonty do mnie masz, to zapraszam na PW. :D
    I co do odbanowania... ja bym był za nie odbanowaniem. W końcu robił bez sensowne polle, tak? A moje wyzywanie go i pojedynek przecież przyczyną polli nie było...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2010, 10:56:30 wysłana przez MikiBar »

Offline Wambo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 21, 2010, 11:18:39 »
    No tak to teraz i lider się wypowie. Po pierwsze spamujących w tym temacie też będę banował :D tak więc Tajulek papa ;* spam w tym temacie jest jeszcze gorszy niż tk na serwerze więc będę go ostro tępił. Ma ktoś jakieś wąty do kogoś z klanu niech mu spamuje na PW (albo mi), ale nie w tym temacie normalnie prosiłbym na kolanach moderatora żeby mi jeszcze raz posprzątał temat, ale te posty niech będą przestrogą dla ludzi którzy mają zamiar zawracać mi dupę takimi pierdołami jak nazwał mnie idiotą chyba napiszę w ich temacie jacy są źli i w ogóle :<. Myślałem że na screenach zobaczę ostre pojazdy ze strony (Z czego taki członek poniósł by konsekwencję) mojego klanu a co zauważyłem? "Ty idioto" o.O? Tak więc proszę o nie spamowanie drobnostkami w tym temacie. Z góry dziękuje!

Pozdrawiam
    Wambo

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 21, 2010, 12:16:30 »
    Powiedzmy to sobie jasno i wyraźnie. Życie bez awantur, mordobić i innych antagonizmów straciło by cały swój koloryt. Od kiedy admini zabrali się ze zdwojoną siłą za krzewienie ładu i kultury, forum zaczęło zmieniać się w nudne i smutne miejsce. Postów mało, pisane od niechcenia. Przypomnijcie sobie te płomienne mowy obrażonych i wyzywających... to były czasy, to było życie i prawdziwe emocje!!! Dawniej były "groźby wjazdu na chatę" ,a teraz, jakieś żenujące tematy zastępcze o nazwanie idiotą, no szkoda. Całkowita degeneracja i upadek. Banda laluchów!
    PS. Zanim napiszesz coś mądrego, sprawdź sobie słowo "sarkazm". Koniec cyrku!

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 21, 2010, 12:49:13 »
    To teraz ja coś napiszę...

Otóż, proszę żeby sprawy niezwiązane z tym forum, a mogące przeobrazić się we flame i spam były załatwiane poprzez komunikatory, maile, albo prywatne wiadomości. To co dzieje się poza forum (serwer gry jest takim miejscem) i nie jest z nim związane nas nie obchodzi i swoje pretensje oraz żale wylewajcie innymi "drogami komunikacji". Lord Typhoon na razie nie otrzymuje ostrzeżenia, ale niech to będzie przestroga na przyszłość, bo takie awantury nie są potrzebne i latanie z każdym duperelem na forum raczej powodem do dumy być nie może...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 22, 2010, 20:52:55 »
    Kilka nowinek klanowych.

Nowym adminem serwera został Meteor. Zastąpi on mnie na tej funkcji z powodów dyscyplinarnych. Gratuluje Meteor.

Odrzucone zostały podania graczy River, Drago i Afro. Do klanu zostali przyjęci Bael i Hussar93. Gratulacje!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 23, 2010, 10:44:33 »
    Ogłoszenie!

Od jutra mnie nie będzie przez dwa tygodnie na ten czas zostały wyznaczone osoby które mają pilnować porządku w klanie a tymi osobami są:
    - Krzyżak (SirSalvadin) - Główny
    - Harpag - Doradca
    - Tweety - Doradca

Tak więc w razie jakiś spraw proszę pisać do którejś z wymienionych osób a nie do mnie.

Pozdrawiam
    Wambo

Offline SovelissOca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 29, 2010, 18:34:15 »
    W:19
    gram 2 miesiące w Warbanda i ogólnie 3,5 w MB
    4/6, ale mam jeszcze 2 miesiące wakacji więc dam radę ;)
    Manga, Anime, Science Fiction, nauka języków obcych's fiend

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 29, 2010, 18:38:08 »
    W:19
    gram 2 miesiące w Warbanda i ogólnie 3,5 w MB
    4/6, ale mam jeszcze 2 miesiące wakacji więc dam radę ;)
    Manga, Anime, Science Fiction, nauka języków obcych's fiend

Zostajesz przyjęty na okres próbny. Tu masz adres TS3:)

Adres TS3:

Adres: 188.165.154.32
    Port: 9900

Wygraliśmy też sparing z klanem IPL. Ostateczny wynik to 19-1 dla nas. Nowym emisariuszem klanowym zostaje Verinen. Cała reszta emisariuszy traci swe funkcje więc teraz piszcie w sprawach sparingów do niego.

« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2010, 00:15:14 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 02, 2010, 15:34:05 »
    Witam :)

Jako emisariusz Klanu Refesesesferes chciałbym zaproponować Wam SRT sparing.
    Miałby się on odbyć jutro o godzinie 18 :)
    Co do ilości osób to niestety nie mogę jak narazie się określić. (Chociaż myślę, że gdzieś koło 15vs15)
    Sparing odbyłby się na naszym serwerze na warunkach takich jak zawsze :)
    Proszę o szybką odpowiedź :)

Pozdrawiam dzioOb

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 02, 2010, 20:00:46 »
    Dzięki za propozycję! Postaramy się jeszcze dzisiaj dać odpowiedź. Jest drobny kłopot z godziną , w związku z tym jesteśmy na etapie ustalania możliwej frekwencji/składu. Pozostałe warunki oczywiście są ok. Pozdrawiam.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 03, 2010, 15:37:23 »
    Panowie czy pasuje wam jutro godzina 19 zamiast 18  ;)??

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 03, 2010, 22:28:44 »
    Cześć. Jesteśmy umówieni na jutro na 19. Mapy, frakcje i dokładną liczbę graczy ustalimy na miejscu. Do zobaczenia na ubitej ziemi.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 04, 2010, 21:30:25 »
    Panowie chcę was poinformować że dziś odnieśliśmy zwycięstwo w sparingu nad klanem REF. Ostateczny wynik to 11-6.

Wioska to 5-2 dla REF-u.
    Pole przy rzece 9-1 dla SRT.

Poniżej zamieszczam screeny z mapy pole przy rzece.

(click to show/hide)

Pozdrawiam Argaleb!

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 04, 2010, 21:41:29 »
    Dzięki za grę, mam nadzieję, że następnym razem będziemy w stanie wystawić więcej ludzi. Pozdrawiam!

Offline Bombel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 05, 2010, 10:32:51 »
    - 15
    - Jakies 2-3 miesiace :)
    - Uwazam sie za gracza dobrego ktory napewno przy dobrym treningu zdziala duzo wiecej :D
    - Bo poprostu widac po Was ze jestescie zgranym klanem i napewno polubicie mnie :)
    - Motory, komputery, taniec i ogolnie lubie przebywac z ciekawymi ludzmi.
    Mysle ze podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie :)
    Pozdrawiam Bombel