Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czy wie ktoś jak przejść zadanie "Czarny hetman"?  (Przeczytany 28741 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline electricatom

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Czy wie ktoś jak przejść zadanie "Czarny hetman"?
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 11, 2012, 16:06:32 »
    Przepraszam że odkopuję temat, ale mam problem z tym właśnie zadaniem. Na poprzedniej postaci wystąpiła masa błędów i dlatego gram od nowa. Jak wziąść to zadanie? Wcześniej trafiłem na nie przypadkiem i nie pamiętam jak je wziąść. Pomoże ktoś?

grasz jako kozacy prosisz ich atamanów o zadania specjalne w jednym z zadań bronisz wsi i starzec na łożu śmierci mówi ci coś o czarnym hetmanie mam nadzieję że pomogłem waszmość

Offline Drakon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 11, 2012, 20:41:12 »
    Dzięki, miałbym jeszcze jedną prośbę. Zdobyłem już księgę kruków i żeby ją przeczytać potrzebuję Pafnucego. Gdzie go znajdę?

Offline Kamil_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 14, 2012, 17:19:58 »
    A jak przejść misję Pafnucy daję mu księgę on mówi żebym przyjechał po nią za 2 tygodnie przyjeżdżam i nic co robić?

Offline electricatom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 15, 2012, 13:22:01 »
    dokładnie nie pamiętam ale w opcjii podróżowania jest opcja ;) czytaj książki chyba wtedy kliknąłem właśnie na księgę kruków

Offline Kamil_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 15, 2012, 19:50:30 »
    Wiem,ale chodzi o to że miałem odebrać tę książkę a jego w Moskwie nie ma wu gulę tej książki nie mam ;(.

Offline Vistos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 25, 2012, 20:05:10 »
    Czołem!
    Jestem na zadaniu Kniaź Boratyński. NIe mogę go zrobić bo cały czas tylko walcze z Kniaziem. Nie mogę go wziąć do niewoli nawet. Już walczyłem z nim 5-6 razy i cały czas mam tylko te 3 opcje przed i po walce:

-mam sygnet twego ojca
    -poszukuje czarnego hetmana
    -jeśli nie chcesz to odejde

czy jakoś tak. Co radzicie??

pozdrawiam
    Vistos

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 26, 2012, 01:45:40 »
    Ja przechodząc to po stronie pretendenta kozaków (zapomniałem jak mu było) dałem mu wykupiony pierścieć po tym, jak zapytał czy sam nie jestem tym rozbójnikiem i weszło bezproblemowo.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Vistos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 26, 2012, 10:20:46 »
    Ja przechodzę zgodnie z tą instrukcją podaną na dole (chociaż zapoznałem się z nią dopiero teraz) i kiedy kniaziowi mówie cokolwiek on zaraz zaczyna ze mną walczyć. Po bitwie jest taka sama rozmowa i on znowu chce walczyć ale nie ma już wojska i jego postać znika po prostu. Kiedy jest w mieście i do niego jade mówi że jest zajęty. Co robić? nie mam zamiaru od nowa zaczynać bo już sporo pograłem

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 26, 2012, 17:38:49 »
    Jeśli nie masz wersji 1.017 to zaktualizuj sobie. Jeśli masz - no to nie masz innego wyjścia jak zacząć grę od nowa.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Vistos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 11, 2012, 12:23:38 »
    Już wiem jak to zrobić! Dla tych którzy nie wiedzą to trzeba mieć stosunki na plusie z boratyńskim i wtedy normalnie da rade. Przynajmniej u mnie.

pozdrawiam
    Vistos

Offline Vistos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 11, 2012, 19:12:07 »
    Mam kolejny problem. Jestem na misji "na księstwo..." i kiedy ją kończę wyskakuje to okienko że car podburza przeciwko mnie kozaków. klikam kontynuuj i nic się nie dzieje. okno nie znika a ja se mogę klikać do woli. Mam zapis na chwilę przed upadkiem księstwa ale kiedy wczytuje dzieje się dokładnie to samo. Poprzedni zapis mam dopiero jak iwan został wodzem kozaków więc trochę daleko... czy ktoś wie co trzeba zrobić czy to zwykły bug i muszę wczytać wcześniejszy zapis?

Offline kit123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 12, 2012, 18:40:33 »
    Mam kolejny problem. Jestem na misji "na księstwo..." i kiedy ją kończę wyskakuje to okienko że car podburza przeciwko mnie kozaków. klikam kontynuuj i nic się nie dzieje. okno nie znika a ja se mogę klikać do woli. Mam zapis na chwilę przed upadkiem księstwa ale kiedy wczytuje dzieje się dokładnie to samo. Poprzedni zapis mam dopiero jak iwan został wodzem kozaków więc trochę daleko... czy ktoś wie co trzeba zrobić czy to zwykły bug i muszę wczytać wcześniejszy zapis?
    Mam tak samo, czy ktoś wie jak to naprawić?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 13, 2012, 12:44:05 »
    W "zadania" a potem "państwa" odnajdźcie "Rebelianckie Księstwo Moskiewskie" i powybijajcie każdego od nich i każdą miejscowość odbijcie.
    No, chyba że nie ma niczego takiego.

Offline Vistos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 15, 2012, 19:54:23 »
    Coś ci się pomieszało lekko chyba... Wykonując to zadanie jestem wasalem Barabasza więc nie ma żadnego rebelianckiego księstwa, a gdyby było to ja bym nim był bo przecież podbijam tą prawdziwą moskwę. Ale to nie ważne bo księstwa już nie ma i zalicza mi zadanie "na księstwo moskiewskie" i wtedy wyskakuje komunikat że car zbiegł na sicz i podburza kozaków i tego okna już się nie da zamknąć.

P.S.
    Zacząłem grać na nowo od momentu kiedy Barabasz został hetmanem zaporożców. Napisze co będzie jak podbije rusków :D

EDIT: rosja podbita i bug zniknął. udało się zamknąć to okno. chyba to był jedyny sposób
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2012, 21:35:55 wysłana przez Vistos »

Offline KrZeSuOo0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 04, 2012, 11:08:14 »
    Witam wszystkich, również nawiązuje do tego tematu, mianowicie mam problem z tym barabaszem - nie wiem gdzie go szukać czytałem wiele wpisów i sprawdzałem karczmy - ani śladu po nim, i naprawdę nie wiem gdzie on się podziewa. Proszę o pomoc